BLOG

inspirerende artikelen

In dit artikel leg ik je uit waarom het de divine tijd is voor een ontmoeting met je tweelingziel. We gaan daarvoor eerst terug naar het begin der tijden...

Tweelingzielen, ook wel twinflames genoemd, zijn een bekend fenomeen in de spirituele wereld. Maar wat is een tweelingziel precies? En hoe herken je de jouwe? Dit is wat je moet weten over de relatie met jouw tweelingziel.

Er is niets wat ons zo bezig houdt als de liefde. We zoeken een leven lang naar die ene speciale liefdesrelatie en kunnen uren dagdromen over een soulmate. Liefdesgoeroe Jan Geurtz wijdde er een compleet boek aan, waarin hij een weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties schetst.

Wie droomt er niet van een ontmoeting met zijn tweelingziel? Iemand die onvoorwaardelijk van je houdt en bij wie je helemaal jezelf mag zijn. In deze tijd van grote veranderingen is de kans op een droomontmoeting groter dan ooit. Kunnen we ons verheugen op een roze wolk, of moeten we de mouwen opstropen net als in een gewone relatie?

Een tweelingziel is één gesplitste ziel verdeeld in twee lichamen. De twee helften zijn mannelijk en vrouwelijk. Tweelingzielen hebben in vorige levens veel met elkaar geleefd. Iedereen op aarde heeft een tweelingziel. Er zijn mensen die met hun tweelingziel zijn getrouwd, en dat is helemaal mooi natuurlijk! Maar toch hoeft het niet en is het ook...

Vurig, snel of langzaam, lief, verplicht, saai, rauw, teder. Seks kent net zo veel varianten als er mensen zijn. Zoals je yoga kunt doen alleen om een strakker lijf te krijgen, kun je seks hebben puur voor het orgasme. Maar de liefde bedrijven kan ook een weg zijn naar iets hogers, met een beetje hulp van (tantra) yoga.

Het liefdesspel als middel tot zelfonderzoek, bewustzijnsverruiming en verdieping van de relatie? Tantra, een eeuwenoude Oosterse leer, belooft dat allemaal. Susan Smit (Happinez) onderzoekt het geheim van gewijde seks.

Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn, maar ook gezond. Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geven een goed gevoel. Een, wetenschappelijk, advies: maak tijd voor knuffelen!

"Ik wil leren hoe een vrouw te openen", zei hij. Ze keek hem aan. "Eerst moet je leren hoe je Haar moet VOELEN" antwoordde ze. "Nou leer het me dan. Is er geen soort van tantrische massage die ik kan leren om dat te doen?" "Geen lieverd", zei ze, "je kunt alleen leren voelen in een vrouw door je in je eigen innerlijke vrouwelijke te voelen."...

Waarom passen Tantra en Reiki zo goed bij elkaar als een symbiose? Tantra is een manier van liefdevolle intimiteit en aanraking. Wat past hier beter bij dan de liefdevolle Reiki energie. Reiki is universele levensenergie, die - als je bent ingewijd in Reiki - gaat stromen als je een ander met intentie en liefde aanraakt. Als deze liefdevolle...

Wat is Tantra?

06-12-2021

Tantra is een oude Indiase filosofie, die hier in een nieuw, westers jasje is gestoken. Elke school en elke trainer zet er zijn eigen stempel op. Maar de essentie is altijd: verzet je niet tegen de vitale levensenergie die door je lichaam stroomt, maar werk ermee. Daarvan wordt je leven dieper, voller, rijker.

Lust & Liefde

15-02-2019

"Vrijen was opeens sensationeel, hevig, ontroerend, kalm, zoals ik nooit eerder had gevoeld"

Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie. En we voelen ons het meest evenwichtig als onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans is. Dan ervaren we veerkracht, kunnen we gemakkelijk aanvoelen wat er nodig is terwijl we evengoed stevig in onze eigen schoenen staan. Is jouw Mannelijke en Vrouwelijke Energie in balans?