SEXUAL HEALING

wees seksueel klaar voor de ontmoeting

Als je lichamelijke spanning en stress ervaart, ver verwijderd bent geraakt van je gevoel, te maken hebt met (seksuele) blokkades of trauma's, angst herkent, moeite hebt met intimiteit, of dilemma's ervaart door een beladen en negatieve seksuele opvoeding, begrijp ik dat het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk kan zijn.

Ik bied ondersteuning met Sexual Healing. In de sessie gaan we samen naar de kern van jouw probleem, om het vervolgens te helen. We richten ons op het vinden van de oorzaak en werken eraan om dit te transformeren. 

Door middel van gesprek en energetisch werk, help ik je om je seksuele energie in balans te brengen, blokkades los te laten en een diepere verbinding met jezelf te ervaren. Samen werken we aan het herstellen van jouw vermogen om liefdevolle en gezonde seksualiteit te ervaren. 

Sexual Healing is een helende benadering om lichamelijke en emotionele blokkades op het gebied van seksualiteit te transformeren. Met aandacht en respect creëer ik een veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en heling kunt ervaren. 

We verkennen jouw behoeften, angsten en verlangens op een liefdevolle manier, waardoor je jouw seksualiteit opnieuw kunt ontdekken en vertrouwen kunt herwinnen. Sexual Healing ondersteunt je bij het creëren van een gezonde en vervullende seksuele beleving.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties naar boven. Ik leg je ook uit hoe de healing zal plaatsvinden, zodat je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren.

Healing 
Ik stem me af en maak contact met jouw energie. En dan ontvang ik beelden, gevoelens en boodschappen, en de helende energie begint te stromen. Vertrouw erop dat er precies gebeurt wat op dit moment voor jou nodig is. Het is belangrijk te weten dat een helende sessie buitengewoon krachtig is. Het helpt om de oorzaak van problemen volledig te genezen, tot aan de wortel. Of we nu persoonlijk samenkomen of via Zoom, de helende energie werkt even krachtig, ook op afstand.

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie.

Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Als de healing is afgelopen bespreken we hoe je met je gedachten en overtuigingen ervoor kunt zorgen dat je het proces van heling stimuleert de komende tijd.

Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

Praktisch

  • De kosten voor een Single Coaching zijn €180
  • Zowel live als Zoom mogelijk
  • De duur is 1 tot 1,5 uur
  • Als member ontvang je 33% korting op een Zoomsessie

Enkele reacties van blije klanten

Lieve Luna, Dankuwel voor uw mooie healing. Ik voel mij echt zoveel beter na de behandeling die u mij heeft gegeven gisteren zaterdag 3 juni op de paranormale beurs. Ik voel me zoveel meer in contact met mijn intuïtie en ziel. Ik voel me ook nu veel beter door de fijne healing. Zoveel werd opgeruimd in mijn lichaam. En ik voel nu de kracht van het goddelijke en mijn engelen en gidsen . Dankuwel wat u voor mij heeft gedaan.

Ik wil je nogmaals danken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen! Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat er nu allemaal met me gebeurt maar ik voel me echt een ander mens. Het lijkt alsof mijn onzekerheid is weggevallen en dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, en ik voel veel meer liefde voor mezelf merk ik. Dat maakt het leven een stuk lichter :) Dank je wel!

Dear Luna, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life. 

Hi Luna, ik wil je heel erg bedanken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen. Mijn buik voelt veel lichter en ik voel me echt bevrijd van de angst om in contact te komen met een nieuwe man. Ik hoop van harte dat ik me nu open kan stellen voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ik hou je op de hoogte in ieder geval. Liefs Carlijn

Als de stille krachten van het lot ons samenvoegden, ontstond er een magnetische aantrekkingskracht tussen onze zielen. In een gepassioneerde ontmoeting vermengden onze seksualiteit en verlangens zich, waarbij de grenzen van tijd en ruimte vervaagden, terwijl onze harten één werden in een vurige extase van verbondenheid.