SEXUAL HEALING

via Zoom

Als je lichamelijke spanning en stress ervaart, ver verwijderd bent geraakt van je gevoel, te maken hebt met (seksuele) blokkades of trauma's, angst herkent, moeite hebt met intimiteit, of dilemma's ervaart door een beladen en negatieve seksuele opvoeding, kan het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk zijn.

In een Sexual Healing gaan we naar de kern van jouw probleem, om het vervolgens te helen. We richten ons op het vinden van de oorzaak en werken eraan om dit te transformeren. Samen werken we aan het herstellen van jouw vermogen om liefdevolle en gezonde seksualiteit te ervaren. 

Sexual Healing is een helende benadering om lichamelijke en emotionele blokkades op het gebied van seksualiteit te transformeren. 

Wat kun je verwachten?

We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties naar boven. Je krijgt uitleg hoe de healing zal plaatsvinden, zodat je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren. Dan stem ik me op je af en maak contact met jouw energie. En dan ontvang ik beelden, gevoelens en boodschappen, en de helende energie begint te stromen. Vertrouw erop dat er precies gebeurt wat op dit moment voor jou nodig is. Het is belangrijk te weten dat een helende sessie buitengewoon krachtig is. Het helpt om de oorzaak van problemen volledig te genezen, tot aan de wortel. 

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie.

Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Als de healing is afgelopen bespreken we hoe je met je gedachten en overtuigingen ervoor kunt zorgen dat je het proces van heling stimuleert de komende tijd.

Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

Praktisch

  • De Healing vindt via Zoom plaats
  • De duur is 30 - 40 minuten
  • De kosten voor een Healing zijn €60