SEXUAL HEALING

wees seksueel klaar voor de ontmoeting

▪ Zijn er (seksuele) blokkades of trauma's of herken je angst?
▪ Heb je moeite met aanraking en intimiteit?
▪ Heb je een laag libido?
▪ Of kom je juist te snel klaar (premature ejaculatie)? 
▪ Heb je dilemma's door een beladen en negatieve seksuele opvoeding?
▪ Voel je dat het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk is?
▪ Ervaar je lichamelijke spanning en stress?
▪ Ben je ver van je gevoel verwijderd geraakt?  
▪ Of anderszins...

Ik kan je helpen met een Sexual Healing. In de sessie gaan we naar de oorzaak van jouw probleem, om deze vervolgens te helen.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties naar boven. Ook leg ik je uit wat er gaat gebeuren in de healing.

Healing 
Vervolgens neem je (met je kleren aan) plaats op de behandeltafel en ik stem me energetisch af op jou. Alles wat naar boven is gekomen tijdens het gesprek mag nu geheeld en getransformeerd worden. Ik raak je liefdevol aan en ik maak contact met jouw energie. En dan zie, weet, voel, hoor ik en de helende energie gaat stromen.

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie.

Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Als de healing is afgelopen bespreken we hoe je met je gedachten en overtuigingen ervoor kunt zorgen dat je het proces van heling stimuleert de komende tijd.

Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

Praktisch

  • Een Sexual Healing vindt plaats in mijn tantrastudio in Leiden
  • De kosten zijn €230

Enkele reacties van blije klanten

Ik wil je nogmaals danken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen! Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat er nu allemaal met me gebeurt maar ik voel me echt een ander mens. Het lijkt alsof mijn onzekerheid is weggevallen en dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, en ik voel veel meer liefde voor mezelf merk ik. Dat maakt het leven een stuk lichter :) Dank je wel!

Dear Luna, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life. 

Hi Luna, ik wil je heel erg bedanken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen. Mijn buik voelt veel lichter en ik voel me echt bevrijd van de angst om in contact te komen met een nieuwe man. Ik hoop van harte dat ik me nu open kan stellen voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ik hou je op de hoogte in ieder geval. Liefs Carlijn