SEXUAL HEALING

Als je lichamelijke spanning en stress ervaart, ver verwijderd bent geraakt van je gevoel, te maken hebt met (seksuele) blokkades of trauma's, angst herkent, moeite hebt met intimiteit, of dilemma's ervaart door een beladen en negatieve seksuele opvoeding, kan het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk zijn.

In een Sexual Healing gaan we naar de kern van jouw probleem, om het vervolgens te helen. We richten ons op het vinden van de oorzaak en werken eraan om dit te transformeren. Samen werken we aan het herstellen van jouw vermogen om liefdevolle en gezonde seksualiteit te ervaren. 

Sexual Healing is een helende benadering om lichamelijke en emotionele blokkades op het gebied van seksualiteit te transformeren. Met aandacht en respect creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waarin je jezelf kunt openstellen en heling kunt ervaren. 

We verkennen jouw behoeften, angsten en verlangens op een liefdevolle manier, waardoor je jouw seksualiteit opnieuw kunt ontdekken en vertrouwen kunt herwinnen. Sexual Healing ondersteunt je bij het creëren van een gezonde en vervullende seksuele beleving.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties naar boven. Je krijgt uitleg hoe de healing zal plaatsvinden, zodat je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren. Na het gesprek neem je (met je kleren aan) plaats op de behandeltafel.  

Healing 
Ik, Luna, stem me af en maak contact met jouw energie. En dan ontvang ik beelden, gevoelens en boodschappen, en de helende energie begint te stromen. Vertrouw erop dat er precies gebeurt wat op dit moment voor jou nodig is. Het is belangrijk te weten dat een helende sessie buitengewoon krachtig is. Het helpt om de oorzaak van problemen volledig te genezen, tot aan de wortel. Of we nu persoonlijk samenkomen of via Zoom, de helende energie werkt even krachtig, ook op afstand.

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie.

Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Als de healing is afgelopen bespreken we hoe je met je gedachten en overtuigingen ervoor kunt zorgen dat je het proces van heling stimuleert de komende tijd.

Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

Over mij...

Mijn naam is Luna. Ik ben geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woon ik in Leiden. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant werving en selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Mindfulness. Maar weet dat deze cursussen en opleidingen niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft het leven voor gezorgd...

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dat heeft moeten overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen.

Nu geef ik al bijna 10 jaar met veel plezier tantramassages en aan tantra gerelateerde sessies. Een mooie bijkomstigheid in de tantramassages is dat helende energie (Reiki) mijn handen uitstroomt om datgene te helen wat heling behoeft.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, Luna ♥


Praktisch

  • De kosten voor een Sexual Healing zijn €160
  • De duur is 1 tot 1,5 uur
  • De sessie wordt gegeven door Luna

Enkele reacties van blije klanten

Ik wil je nogmaals danken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen! Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat er nu allemaal met me gebeurt maar ik voel me echt een ander mens. Het lijkt alsof mijn onzekerheid is weggevallen en dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, en ik voel veel meer liefde voor mezelf merk ik. Dat maakt het leven een stuk lichter :) Dank je wel!

Dear Luna, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life. 

Hi Luna, ik wil je heel erg bedanken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen. Mijn buik voelt veel lichter en ik voel me echt bevrijd van de angst om in contact te komen met een nieuwe man. Ik hoop van harte dat ik me nu open kan stellen voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ik hou je op de hoogte. Liefs Carlijn

Lieve Luna, Dankuwel voor uw mooie healing. Ik voel mij echt zoveel beter na de behandeling die u mij heeft gegeven gisteren zaterdag 3 juni op de paranormale beurs. Ik voel me zoveel meer in contact met mijn intuïtie en ziel. Ik voel me ook nu veel beter door de fijne healing. Zoveel werd opgeruimd in mijn lichaam. En ik voel nu de kracht van het goddelijke en mijn engelen en gidsen . Dankuwel wat u voor mij heeft gedaan.