READING SEKSUALITEIT & RELATIE(S) 

meer inzicht in jezelf - via ZOOM

Wil jij weten wat jou belemmert in de liefde? Waarom je seksuele leven niet lekker loopt, waarom je geen intimiteit durft te ervaren of bindingsangst hebt, waarom je nog geen partner hebt, waarom je niet kunt genieten van seks? Of misschien wil je weten hoe je meer liefde kunt aantrekken?

Al met al... hoe sta jij in je seksualiteit en je relatie(s)? 

Ik, Luna, ben naast Tantracoach ook een Medium. Ik heb een 'communicatielijn' met de spirit world. In een sessie maak ik contact en de boodschap voor jou komt door. Hiermee help ik je om antwoorden te krijgen op al je vragen op het gebied van seksualiteit, liefde en relaties. 

Een reading is gericht op het verkrijgen van inzicht waardoor je beperkende overtuigingen en oude patronen los kunt laten en je weer vrij je seksualiteit kunt beleven en ervan kunt genieten.

Ik ben Luna, en ik ben naast coach ook een Medium. Ik heb een 'communicatielijn' met de spirit world. In een sessie maak ik contact en de boodschap voor jou komt door. Ik heb een 'communicatielijn' met de spirit world. In een sessie maak ik contact en de boodschap voor jou komt door.

Het contact komt tot stand als ik met mijn aandacht naar binnen ga. In rust kan ik mij openen voor de geestelijke wereld. Ik voel de aanwezigheid van één of meerdere spirits en krijg de woorden automatisch door. Ik zeg wat er in mij opkomt op dat moment. Al mijn hele leven lang heb ik dat contact. Als klein meisje al en nu als volwassen vrouw als ik mij ervoor openstel. Voor mij is het dus heel gewoon, het hoort bij mijn leven. 

Luna
Luna

Praktisch

  • De Reading vindt via Zoom plaats
  • De duur is 30 - 40 minuten
  • De kosten voor een Reading zijn €60

TantraLove

TantraLove

Maredijk 17, 2316 VR Leiden

info@tantralove.nl

KvK 70775036