Tantra en Reiki

01-03-2022

Waarom passen Tantra en Reiki zo goed bij elkaar als een symbiose? Tantra is een manier van liefdevolle intimiteit en aanraking. Wat past hier beter bij dan de liefdevolle Reiki energie. Reiki is universele levensenergie, die - als je bent ingewijd in Reiki - gaat stromen als je een ander met intentie en liefde aanraakt. Als deze liefdevolle energie samensmelt met de opgewekte seksuele energie gaat de poort open naar een nieuw leven; een leven in licht en liefde.

Spirituele ontwikkeling een boost
Tantra is ook een manier om je spirituele ontwikkeling een boost te geven. De seksuele energie activeert de Kundalini energie, die door de chakra's vanaf de stuit omhoog wordt gestuwd richting de kruin. Doordat de energie langs alle chakra's stroomt, zal een proces van heling van start gaan. Je zult bewuster in het leven gaan staan en dichter bij je ware zelf komen.

Een supercombi
Wat heeft Reiki hiermee te maken? Je kunt Reiki energie doorgeven als je bent ingewijd. Een inwijding is een activatie, waarmee het energetisch kanaal vanaf de stuit tot aan de kruin wordt opgeschoond, waardoor jij in staat bent doorgever te worden van de Reiki energie. Met een open kanaal kan ook de kundalini energie bij jou beter stromen. Al met al: een supercombi!!

Wil je werken met deze mooie energie? Kijk dan eens hier.