WIE BEN IK

een beetje over mij 

Luna

Mijn naam is Luna. Ik ben geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woon ik in Leiden. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant werving en selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Mindfulness. Maar weet dat deze cursussen en opleidingen niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft het leven voor gezorgd...

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dat heeft moeten overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen.

Nu geef ik al ruim 10 jaar met veel plezier Tantra- en Sexual coaching en bijna 20 jaar Reading en Healing.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, Luna ♥

Gevolgde Opleidingen en Cursussen

De volgende opleidingen en cursussen heb ik gedaan in de afgelopen 25 jaar:

 • Reiki I, II III (master)
 • Mindfulness docent
 • Reading- en Healingtechnieken
 • Channelen en Mediumschap opleiding
 • Feng Shui consulent
 • Tantra & Tantramassage
 • Mediteren
 • Shambhala Reiki I, II, III, IV (master)
 • Magnified Healing I, II (master)
 • Kundalini Reiki I, II (master)
 • Divers zoals: Touch for Health, Werken met de biotensor, Spaceclearing, Werking van edelstenen, kristallen, etherische oliën