Van de 3e naar de 5e dimensie

17-01-2023

Op dit moment in de tijd vindt de overgang plaats van de 3e naar de 5e dimensie. Dit is een transformerende reis van dualiteit naar eenheid, van negatieve emoties naar liefde en vreugde, en van beperking naar een gevoel van verbondenheid met de bron van het leven. Het is een reis naar zelfrealisatie en het herinneren van onze goddelijke aard. We moeten ook echter door de 4e dimensie heen...

De 3e dimensie is de fysieke realiteit waarin we leven, waar tijd en ruimte vaststaan en waar we ons identificeren met ons lichaam, onze persoonlijkheid en onze materiële bezittingen. In de 3e dimensie ervaren we dualiteit, polariteit, oordeel, angst, schuld, schaamte, woede, verdriet en andere negatieve emoties. We zijn afgescheiden van onze ware essentie, onze ziel, en van de bron van al het leven.

De 5e dimensie is een hogere frequentie van bewustzijn, waar tijd en ruimte vloeibaar zijn en waar we ons identificeren met ons hogere zelf, onze ziel en onze verbinding met de bron. In de 5e dimensie ervaren we eenheid, liefde, vrede, vreugde, dankbaarheid, compassie en andere positieve emoties. We zijn ons bewust van onze scheppingskracht en kunnen onze realiteit vormgeven met onze intenties, gedachten en gevoelens.

De overgang van de 3e naar de 5e dimensie is een spiritueel proces dat plaatsvindt in onszelf en in de wereld. Het is een proces van ontwaken, loslaten, helen, transformeren en ascenderen. Het is een proces dat wordt beïnvloed door de kosmische energieën die naar de aarde stromen en die ons helpen om onze trilling te verhogen.

De 4e dimensie is een tussenportaal dat we doorgaan om van de 3e naar de 5e dimensie te reizen. Het is een domein van heftige emoties, creativiteit, dromen, astrale reizen, synchroniciteiten en paranormale verschijnselen. Het is ook een domein van demonen, entiteiten, illusies en manipulatie. Het is een domein waar we onze lessen leren, onze schaduwkanten onder ogen zien en onze angsten overwinnen.

Om van de 3e naar de 5e dimensie te gaan, moeten we dus eerst door de 4e dimensie heen. Dit kan soms verwarrend, chaotisch en uitdagend zijn. Maar het is ook een kans om onszelf te bevrijden van oude patronen, overtuigingen en karma die ons niet meer dienen. Het is een kans om onszelf te herinneren wie we werkelijk zijn: goddelijke wezens van licht en liefde.

Laten we samen op deze reis gaan, met een open mind en vol verwondering, terwijl we streven naar het belichamen van onze ware essentie en het ervaren van de verlichting die de hogere dimensies te bieden hebben.

Recente BLOG berichten

In de zoektocht naar je tweelingziel, die ene persoon die je ziel complementeert, is het essentieel om jezelf zowel spiritueel als seksueel voor te bereiden op deze bijzondere ontmoeting. Hierbij gaat het niet alleen om fysieke aantrekkingskracht, maar vooral om de diepe spirituele verbinding. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om in gedachten...

Al eeuwenlang intrigeert het concept van een tweelingziel de mensheid. Het idee dat er een andere ziel bestaat die perfect bij de onze past en ons volledig begrijpt, roept een diep verlangen op in ons hart. Het verlangen naar een tweelingziel kan echter vanuit twee verschillende perspectieven worden ervaren: vanuit kracht en heelheid, en vanuit...

De weg naar het vinden van je tweelingziel is vaak gevuld met wonderlijke synchroniciteiten, subtiele signalen en een intuïtieve verbinding met het universum. Deze voorbodes zijn als wegwijzers op het pad naar de ontmoeting met je tweelingziel en kunnen je begeleiden in je zoektocht.

In deze tijd van overgang van het Vissentijdperk (3e dimensie) naar het Watermantijdperk (5e dimensie) ervaren we een verschuiving in het collectieve bewustzijn en een verandering in de energie van onze planeet. In deze tijd krijgen zielen een unieke kans om hun tweelingziel te ontmoeten. Laten we eens kijken naar waarom tweelingzielen juist in...