Van de 3e naar de 5e dimensie

17-01-2023

Op dit moment in de tijd vindt de overgang plaats van de 3e naar de 5e dimensie. Dit is een transformerende reis van dualiteit naar eenheid, van negatieve emoties naar liefde en vreugde, en van beperking naar een gevoel van verbondenheid met de bron van het leven. Het is een reis naar zelfrealisatie en het herinneren van onze goddelijke aard. We moeten ook echter door de 4e dimensie heen...

De 3e dimensie is de fysieke realiteit waarin we leven, waar tijd en ruimte vaststaan en waar we ons identificeren met ons lichaam, onze persoonlijkheid en onze materiële bezittingen. In de 3e dimensie ervaren we dualiteit, polariteit, oordeel, angst, schuld, schaamte, woede, verdriet en andere negatieve emoties. We zijn afgescheiden van onze ware essentie, onze ziel, en van de bron van al het leven.

De 5e dimensie is een hogere frequentie van bewustzijn, waar tijd en ruimte vloeibaar zijn en waar we ons identificeren met ons hogere zelf, onze ziel en onze verbinding met de bron. In de 5e dimensie ervaren we eenheid, liefde, vrede, vreugde, dankbaarheid, compassie en andere positieve emoties. We zijn ons bewust van onze scheppingskracht en kunnen onze realiteit vormgeven met onze intenties, gedachten en gevoelens.

De overgang van de 3e naar de 5e dimensie is een spiritueel proces dat plaatsvindt in onszelf en in de wereld. Het is een proces van ontwaken, loslaten, helen, transformeren en ascenderen. Het is een proces dat wordt beïnvloed door de kosmische energieën die naar de aarde stromen en die ons helpen om onze trilling te verhogen.

De 4e dimensie is een tussenportaal dat we doorgaan om van de 3e naar de 5e dimensie te reizen. Het is een domein van heftige emoties, creativiteit, dromen, astrale reizen, synchroniciteiten en paranormale verschijnselen. Het is ook een domein van demonen, entiteiten, illusies en manipulatie. Het is een domein waar we onze lessen leren, onze schaduwkanten onder ogen zien en onze angsten overwinnen.

Om van de 3e naar de 5e dimensie te gaan, moeten we dus eerst door de 4e dimensie heen. Dit kan soms verwarrend, chaotisch en uitdagend zijn. Maar het is ook een kans om onszelf te bevrijden van oude patronen, overtuigingen en karma die ons niet meer dienen. Het is een kans om onszelf te herinneren wie we werkelijk zijn: goddelijke wezens van licht en liefde.

Laten we samen op deze reis gaan, met een open mind en vol verwondering, terwijl we streven naar het belichamen van onze ware essentie en het ervaren van de verlichting die de hogere dimensies te bieden hebben.

Recente BLOG berichten

Seks en Tantrayoga vormen een krachtige combinatie die de mogelijkheid biedt om seksualiteit te transformeren en te verheffen tot een spirituele ervaring. Tantrayoga is een oude praktijk die zich richt op het bewustzijn en het verbinden van lichaam, geest en ziel. Het omvat meditatie, ademhalingstechnieken en specifieke oefeningen om energie te...

Heilige seks is een bijzondere en diepgaande vorm van seksualiteit die verder gaat dan puur fysiek genot. Het is een spirituele beleving waarin seksualiteit wordt gezien als een heilige en transformerende kracht. Heilige seks draait om het verbinden van lichaam, geest en ziel, en het creëren van een diepe verbinding met jezelf, je partner en het...

Wat is Tantra?

06-12-2023

Tantra is een oude spirituele traditie die zijn oorsprong vindt in het hindoeïsme en boeddhisme. Het is een diepgaande filosofie en praktijk die gericht is op het vergroten van bewustzijn, het ervaren van verbinding en het bevorderen van persoonlijke groei.

De relatie tussen tweelingzielen is een diepgaande en spirituele verbinding die verder gaat dan de fysieke wereld. Het gaat om het samensmelten van twee zielen op een diep niveau van begrip, liefde en spirituele groei. Een aspect dat vaak wordt besproken in relatie tot tweelingzielen is tantrische seks, een intieme ervaring die niet alleen gericht...