TANTRA / SEXUAL COACHING

via ZOOM

Tantra is bewust en open in het leven staan, bewust oorzaak en gevolg onderscheiden. Het is een liefdevolle benadering van het leven, zonder oordeel, zonder goed of slecht. Uitgangspunt is dat acceptatie de weg naar bevrijding is, het accepteren van de gebeurtenis en het vervolg. Door het te doorvoelen kan het losgelaten worden. Graag willen wij jou daarbij helpen met onze liefde en inzichten.

Veel mensen raken beschadigd in het leven, zeker ook op het gebied van intimiteit. Zo zeer dat de levensvreugde eronder gaat lijden. De gewone gezondheidszorg heeft lang niet altijd een pasklare oplossing. Je moet er maar mee leren leven, krijg je te horen. Wie dit herkent maar geen genoegen neemt met de patstelling, zou voor een tantrische benadering van zijn probleem kunnen kiezen. Tantra biedt namelijk een andere kijk die mogelijk wel helpt.

Wat kun je verwachten?

Coachingsgesprek

De sessie begint met een inspirerend gesprek over het leven en over jou. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. We gaan o.a. in op begrippen als bezieling, zingeving, visie, gevoel, authenticiteit, emotie en charisma.

Al met al is dit een zinvolle gedachtewisseling waarbij ik je een spiegel voorhoud, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen.

Wat er in het gesprek besproken wordt leggen we niet van te voren vast, maar laten we afhangen van het moment. Er is (bewust) geen vooropgezet plan (!). Een uitdaging dus om je over te geven aan dat wat in het gesprek naar voren komt. Heb er vertrouwen in dat precies datgene wordt besproken wat voor jou op dat moment het belangrijkste is.

In het gesprek werk ik niet met een bepaalde methodiek, maar ik heb mijn eigen vorm van coaching en begeleiding ontwikkeld. Het is een mix van alles wat ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd in opleiding en ervaring. Hierbij ga ik voornamelijk af op mijn eigen intuïtie en innerlijke wijsheid om dat wat zich op onbewust niveau speelt bij jou naar boven te halen en eventueel te transformeren.

Het coachingsgesprek is een eyeopenener en geeft je nieuwe inzichten. Het begrijpen en acceptatie van dat wat is en wat speelt in jouw leven, geeft je ook net dat duwtje in je rug en de moed om door te gaan op jouw (spirituele) pad.

Praktisch

  • De Coaching vindt via Zoom plaats
  • De duur is 30 - 40 minuten
  • De kosten voor een Coaching zijn €60