over TWEELINGZIELEN

TANTRALOVE

Op internet is genoeg informatie te vinden over tweelingzielen, soulmates, tweelingvlammen en tweelingstralen. Daar heb je je vast al in verdiept. De vraag is... wat versta ík onder tweelingzielen. Naar wie ga ik opzoek voor jou?

Het maakt niet zoveel uit welk label je eraan hangt. Ik ga opzoek naar jouw zielsliefde. Degene die op dit moment in de tijd bij jou past. Degene die dezelfde mate van spirituele en persoonlijke ontwikkeling heeft als jij en die dezelfde energiefrequentie heeft. Dat kan jouw wederhelft zijn, maar ook iemand die jij op dit moment nodig hebt om je lessen te leren en te kunnen groeien in liefde, kracht en wijsheid.

Heb er vertrouwen in dat jouw tweelingziel ook de impuls zal krijgen zich bij mij in te schrijven. Alles wordt gestuurd door het universum. En met mijn sterke intuïtie voel ik goed aan wie bij jou past, waardoor de juiste match tot stand komt ♥

De tijd is rijp voor een ontmoeting

Het leven verandert. Het Vissentijdperk, dat gebaseerd was op ego, dualiteit en strijd, is bijna afgerond en op dit moment maken we de omslag naar het Aquariustijdperk waarin liefde, vrede en harmonie hun intrede zullen doen.

Tweelingzielen gaan een belangrijke rol spelen in het Watermantijdperk. Zij zijn de wegvoorbereiders voor de nieuwe manier van leven, een leven in licht en liefde, geleid door de ziel. Door de helende reis die zij al hebben afgelegd kunnen zij andere mensen helpen in hun transformatieproces. 

Het is tijd om samen met jouw tweelingziel met je zieletaak van start te gaan. Ben jij er klaar voor?

Inspirerende artikelen over tweelingzielen