over TWEELINGZIELEN

TANTRALOVE

De tijd is rijp voor een ontmoeting

Het leven verandert. Het Vissentijdperk, dat gebaseerd was op ego, dualiteit en strijd, is bijna afgerond en op dit moment maken we de omslag naar het Aquariustijdperk waarin liefde, vrede en harmonie hun intrede zullen doen.

Tweelingzielen gaan een belangrijke rol spelen in het Watermantijdperk. Zij zijn de wegvoorbereiders voor de nieuwe manier van leven, een leven in licht en liefde, geleid door de ziel. Door de helende reis die zij al hebben afgelegd kunnen zij andere mensen helpen in hun transformatieproces. 

Het is tijd om samen met jouw tweelingziel met je zieletaak van start te gaan. Ben jij er klaar voor?

Alles over tweelingzielen

Seks en Tantrayoga vormen een krachtige combinatie die de mogelijkheid biedt om seksualiteit te transformeren en te verheffen tot een spirituele ervaring. Tantrayoga is een oude praktijk die zich richt op het bewustzijn en het verbinden van lichaam, geest en ziel. Het omvat meditatie, ademhalingstechnieken en specifieke oefeningen om energie te...

Heilige seks is een bijzondere en diepgaande vorm van seksualiteit die verder gaat dan puur fysiek genot. Het is een spirituele beleving waarin seksualiteit wordt gezien als een heilige en transformerende kracht. Heilige seks draait om het verbinden van lichaam, geest en ziel, en het creëren van een diepe verbinding met jezelf, je partner en het...

Wat is Tantra?

06-12-2023

Tantra is een oude spirituele traditie die zijn oorsprong vindt in het hindoeïsme en boeddhisme. Het is een diepgaande filosofie en praktijk die gericht is op het vergroten van bewustzijn, het ervaren van verbinding en het bevorderen van persoonlijke groei.

De relatie tussen tweelingzielen is een diepgaande en spirituele verbinding die verder gaat dan de fysieke wereld. Het gaat om het samensmelten van twee zielen op een diep niveau van begrip, liefde en spirituele groei. Een aspect dat vaak wordt besproken in relatie tot tweelingzielen is tantrische seks, een intieme ervaring die niet alleen gericht...

Op dit moment maken we de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk. Deze overgang markeert een belangrijke verandering in het collectieve bewustzijn en heeft diepgaande implicaties voor de menselijke samenleving. Laten we eens kijken naar het verschil tussen deze twee tijdperken en hoe ze ons uitnodigen tot spirituele evolutie.

Welkom in het Aquariustijdperk, een tijdperk van vrede, harmonie en spirituele groei. Terwijl we de overgang maken naar de 5e dimensie, ervaren we een verschuiving in bewustzijn en een hernieuwde verbinding met onze ware essentie.

In deze tijd van verandering en verschuiving naar een nieuw tijdperk - het tijdperk van het 5D-bewustzijn of het Aquariustijdperk - is het belang van zelfontwikkeling en persoonlijke groei van onschatbare waarde. Deze tijd nodigt ons uit om onze innerlijke wereld te verkennen, oude patronen los te laten en ons bewustzijn te verheffen naar een hoger...

Wanneer begint het Aquariustijdperk en geeft het liedje "Aquarius" uit de musical Hair antwoord op deze prangende vraag? In dit artikel zal ik mijn licht laten schijnen op het concept van het Aquariustijdperk, de verwachte startdatum volgens astrologische overwegingen en de symbolische betekenis achter de iconische songtekst.

Leven met hart en ziel is een manier van leven waarbij we ons volledig verbinden met onze diepste essentie en onze innerlijke waarheid. Het is een reis van zelfontdekking, waarbij we bewust keuzes maken die in overeenstemming zijn met onze waarden, passies en unieke doel.

Meditatie is van onschatbare waarde en verdient de nodige erkenning en aandacht, omdat het van groot belang is voor ons welzijn en innerlijke groei. Hier zijn 10 punten die het belang van meditatie onderstrepen:

De kracht van liefdevolle aanraking is een van de meest essentiële en helende aspecten van menselijke interactie. Aanraking is een universele taal die geen woorden nodig heeft en rechtstreeks tot het hart en de ziel spreekt. Het is een manier om verbinding te maken, liefde te tonen, troost te bieden en genezing te bevorderen.

Het verlichtingsproces is een transformerende reis die ons naar een staat van spirituele ontwaking en bewustzijn leidt. Het is een pad van zelfrealisatie en het bereiken van een diep begrip van de ware aard van het bestaan. In dit artikel leg ik (heel in het kort) uit hoe het verlichtingsproces werkt en hoe het ons kan helpen om een...

Spirituele ontwikkeling is een diepgaand proces van groei en bewustwording dat mensen in staat stelt hun innerlijke zelf te verkennen, een diepere betekenis te vinden en een verbinding te ervaren met iets dat groter is dan henzelf. Het gaat verder dan religie en richt zich op het cultiveren van een dieper begrip van het leven, het ontdekken van...

Waarom passen Tantra en Reiki zo goed bij elkaar als een symbiose? Tantra en Reiki zijn beide spirituele praktijken die gericht zijn op het bevorderen van bewustwording, heling en het creëren van een diepere verbinding met het zelf en anderen.

Het belang van gezond en fit zijn voor je spirituele ontwikkeling kan niet genoeg benadrukt worden. Je fysieke welzijn vormt de basis voor een evenwichtige en harmonieuze spirituele groei. Het lichaam is immers het voertuig waarmee we de wereld ervaren en onze spirituele reis maken.

Een grote energetische verschuiving vindt momenteel plaats op aarde. Het is een proces waarbij het collectieve bewustzijn evolueert naar een hogere dimensie, gekenmerkt door hoger bewustzijn, eenheid, liefde, vrede en harmonie. Het is een staat van zijn waarin we ons weer bewust worden van onze goddelijke essentie en ons verbonden voelen met alle...