e-cursus TANTRA

je (seksueel) voorbereiden op de ontmoeting met je tweelingziel 

Bijna 10 jaar heb ik een goedlopende tantra- en coachingspraktijk gehad. Graag wil ik mijn tantra- en levenservaring met jou delen in de e-cursus Tantra om jou (seksueel) voor te bereiden op de ontmoeting met jouw tweelingziel.

Op een toegankelijk manier maak je kennis met de grondbeginselen van liefdevolle intimiteit en heilige seks. De e-cursus is enerzijds bedoeld om de schroom van je af te gooien en seksueel klaar te zijn voor je tweelingziel, anderzijds om jou zinvolle opvattingen over het leven te geven. 

Alles wat ik in de cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. Er zijn dan ook autobiografische elementen in verwerkt.

Ik wens jou veel spannende uitdagingen toe, veel momenten waarop jouw liefdevolle kracht tot leven kan komen.  

Liefdevolle groet, Luna Magdalena ♥ 

GRATIS bij je membership t.w.v. €97 (direct toegang na aanmelding)

Mijn verhaal... 

Over mijn seksualiteit en hoe ik tot Tantra ben gekomen 

De afgelopen jaren heb ik een succesvolle Tantrapraktijk opgebouwd, waarin ik veel mensen heb laten kennismaken met Tantra. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik moest van ver komen, want mijn vrouwelijke seksuele kracht zat diep weggestopt.

Door intimiteit en seksualiteit op een liefdevolle manier te leren beleven, heb ik niet alleen mijn zelfwaardering en zelfvertrouwen teruggevonden, maar ook mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. Hierdoor is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Van een onbeduidend muisje ben ik uitgegroeid tot zelfbewuste vrouw en een succesvolle ondernemer.

Mijn proces van bewustwording en persoonlijke groei kreeg een enorme impuls, toen ik me op het pad van Tantra begaf. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor positieve invloed liefdevolle intimiteit op mijn leven had.

De gesloten bloem die ik was, opende zich. Ik schudde de onzekere gedachten en ontevreden gevoelens van me af en ging in mijn kracht staan.