E-CURSUS TANTRA

Tantra is de manier om jezelf te leren kennen én van jezelf te leren houden. Dit is in feite het begin van een gelukkig leven. Wie zichzelf kent en liefheeft, hoeft zich niet meer in alle ongezonde bochten te wringen om erbij te horen, om altijd maar goed te zijn in de ogen van anderen.

Jezelf leren kennen en accepteren. Dat is de opgave in deze cursus. Wie dit kan, wordt een aangenaam mens. Gewoon in het dagelijks leven, thuis, op het werk, op de sportclub, in de supermarkt. Maar ook aangenaam in bed. Een warme, open en eerlijke uitstraling, een liefdevolle uitnodiging aan de ander om ook zichzelf te zijn...

Want wie de beginselen van tantra onder de knie krijgt, kan zijn seksleven uitbreiden met liefdevolle intimiteit en heilige seks. Het pad van lust naar liefde, van fysieke aanraking naar diepe samensmelting, van kort naar lang, van onbevredigend naar bevredigend.   

5 Lessen & 4 Bonusmodules - €47

direct toegang tot de gehele cursus

Naast diepgaande inzichten over het leven, bevat de cursus ook veel praktische tips en spannende oefeningen. Allemaal in je eigen huis en op je eigen tijd en tempo te volgen.