Vanaf 1 juni 2023 geef ik geen tantramassages meer. Je kunt eens een kijkje nemen op de websites van mijn collega's:

TANTRAMASSAGE

voor totale overgave (man 40+)

Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 

De massage die ik geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. Het gaat vooral om onvoorwaardelijke liefde, warmte en tederheid. Je volledig kunnen overgeven, in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen) en (weer) bij je gevoel komen, staan bij deze massage centraal. 

De kunst is om de seksuele energie te transformeren van lust naar liefde, waarbij er geen doel is, alleen ervaren in totale overgave.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
Kom je voor de allereerste keer bij mij dan is kennismaken erg belangrijk. We zullen de sessie dus altijd starten met een uitgebreid gesprek en een kopje thee om het ijs te breken. Na het gesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage (op de massagemat).

Vertrouwen en overgave
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Seksuele energie
Tijdens de massage wordt de seksuele energie | levensenergie bij je opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren.  

Een prachtige bijkomstigheid in de massage is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in het lichaam van de ontvanger zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld.

Een tantramassage is een intensieve en bijzondere belevenis waarbij jouw hart geraakt wordt en zich zal openen. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie.

Veelgestelde vragen

Het is de allereerste keer dat ik een tantramassage krijg. Wat kan ik verwachten? 

Allereerst, je mag zijn zoals je bent. Dat ben ik ook. Ik speel geen toneel en doe me niet anders voor. We zijn twee gelijkwaardige mensen die zijn zoals ze zijn.

Dan, een allereerste keer maken we tijdens een kopje thee kennis met elkaar om het ijs het breken opdat je eventuele spanning los kunt laten en vertrouwen krijgt in mij en dat wat komen gaat. Ik leg je in grote lijnen uit wat je kunt verwachten. Alhoewel het moeilijk voor mij is te vertellen wat er precies gaat gebeuren. Het is een intuïtieve massage en niets staat van te voren vast. En daarbij komt, het is een ervaring, een gevoel, en dat is niet in woorden uit te leggen.

Dus ik vraag je je over te geven en open de sessie in te gaan, zonder dat je alle ins en outs weet. Weet dat overgave de sleutel is tot een goede sessie. En jij hebt zelf die sleutel in handen. Kun je je overgeven en vanuit je hart ontvangen, dan zal een allereerste keer een geweldige ervaring zijn die je je nog lang zult herinneren.

Wat versta je onder overgave?

Bij de Tantramassage ben ik de gever van de massage en jij de ontvanger. Tijdens de massage wordt de seksuele energie bij je opgewekt. Een impuls kan zijn dat je iets terug wilt doen. Zie het echter als een uitdaging om alleen te ontvangen.

Maar helemaal stil en 'als voor dood' blijven liggen is ook weer niet de bedoeling. Geniet vooral en ervaar de sensaties in je lichaam. Laat je helemaal opgaan in de energie en beweeg als je daartoe de behoefte voelt.

Even contact maken vanuit je hart, een liefdevol kneepje in mijn hand of arm is natuurlijk helemaal oké. Dan weet ik als gever dat je het fijn vindt en dat is voor mij ook prettig.

Weet dat de massage niet erotisch is; alleen liefdevol, met alle aandacht gericht op jou.

Hoe kan ik me voorbereiden op een sessie?

 • Voor een sessie hoef je je niet voor te bereiden en ook niets mee te nemen, alhoewel korte (sneaker)sokken wel prettig zijn om aan te doen tijdens de massage als je last hebt van koude voeten, want koude voeten leidt af. En nee... dat is niet gênant😊.
 • In de ruimte dragen we geen buitenschoenen. Als je wilt kun je slippers meenemen om te dragen tijdens de kennismaking en na de massage. Je kunt je schoenen uitdoen bij de kapstok.
 • De ruimte verwarm ik tot ca 24 / 25 graden. Ik raad je dan ook aan om GEEN dikke trui te dragen, zodat je het niet te warm krijgt tijdens het kennismakingsgesprek.
 • Ben je allergisch voor noten, laat het me dan voorafgaande aan onze afspraak weten, dan warm ik andere olie op (minerale - of druivenpitolie; ook reukloos).
 • Tijdens de sessie draag ik geen parfum en ik vraag jou ook geen luchtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.

Heb je een douche?

Helaas heb ik geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De olie die ik gebruik (reukloze amandelolie op natuurlijke basis) is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af. Je kunt je in het (ruime) toilet bij de wastafel ook opfrissen, voorafgaande aan en/of na de massage, mocht je dat willen. Er liggen washandjes en gastendoekjes op het rek in het toilet.

En dan nog dit…

 • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
 • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker veilig voelen.
 • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
 • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
 • De Tantramassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.  
 • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.

In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

Waarom een tantramassage?

De kracht van liefdevolle aanraking
De mens heeft een aangeboren behoefte aan lichamelijke intimiteit. Niets is belangrijker voor je emotionele, lichamelijke en intellectuele ontwikkeling dan een warme knuffel of liefdevolle aanraking.

Less stress
Vaak houden we spanning vast in ons lichaam, waardoor de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijgen we fysieke klachten. Dankzij de massage maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning.

Vitaliteit en levenslust
Naast stress en te weinig aanraking, kunnen we te kampen hebben met moeheid, weinig levenslust en moeite hebben met de dagelijkse beslommeringen. In de massage wordt je levensenergie weer geactiveerd. Dit gebeurt middels het opwekken van de seksuele energie, waardoor je een extatisch gevoel zult krijgen. Deze ervaring zal nog dagen voelbaar zijn.

Seksuele energie is levensenergie. Stroomt je seksuele energie, dan stroomt je leven. 

Enkele reacties van blije klanten

Hi Luna, Ik wil je langs deze weg nog bedanken voor de massage van gisteren. Het was een fantastische ervaring die ik nog heel lang zal herinneren. Ik zit nog steeds na te genieten, voel nog steeds je liefdevolle strelingen. Er is een hele rust over mij heen gekomen, merk nu pas hoe druk het in mijn hoofd was. Ik zou graag een volgende afspraak met je maken, als je mij natuurlijk nog een keer wilt zien. Het kan volgende week dinsdag al, of is dat te snel na elkaar!?! Ik verneem het graag van je. X H 

Lieve Luna (ja 'Loena' weet ik nu)', Een late reactie, maar ik was en ben nog steeds sprakeloos. Belangrijke vragen heb ik niet eens kunnen formuleren. Voor mij ben je een Pronkjewail! Daar zit alles in lief, teder, subtiel, vaardig tot in het kunstzinnige toe, dat zag ik in hoe je keek bij mijn 'betovering'. Ik wil, zoals ik meteen zei, terugkomen, niet alleen voor mij , maar ook om zelf nog ietsje beter te begrijpen naar jouw voorbeeld uit pure liefde te kunnen geven in hopelijk een nieuwe relatie. Eigenlijk heb ik ook nog een beetje heimwee naar hoe het kan zijn. Warme groet, Kees. 

... Na de massage heb ik niet de juiste woorden kunnen bedenken om te omschrijven hoe ik me voelde. Ook nu vind ik dat moeilijk, want wat ik heb ervaren IS gewoon niet in woorden uit te drukken. Je hebt werkelijk magische handen. De rust en aandacht, de liefde die door je strelingen heen voelbaar was... echt heerlijk. Ik heb er nog lang van kunnen nagenieten en zelfs nu, na een week moet ik regelmatig aan de fijne sessie denken. 1000 X dank. Ik laat spoedig weer wat van me horen om een nieuwe afspraak te maken. Groet, D. 

Hoi Luna, Zit nog helemaal na te genieten van een fantastische massage-ervaring bij jou. Het was echt geweldig en voelde me vanaf het allereerste moment totaal op mijn gemak bij je. Het is echt een bijzondere gave die je hebt en hoop dat je dit nog heel lang zult kunnen en willen doen. Het allermooiste moment wat me echt geraakt heeft is het einde waar je naast me lag. Het voelde zo vertrouwd, zo liefdevol en respectvol. Terwijl ik je nauwelijks 2 uur daarvoor voor het eerst ontmoette. Als ik terugdenk aan deze ervaring krijg ik meteen weer energie en het raakt me nog steeds. Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen. Ik wilde je toch even via deze email laten weten dat je echt iets met me gedaan hebt. Dank dank dank. Lieve groet, T