Welkom bij Tantralove

platform van Tantrapractitioners in Leiden

TANTRAMASSAGE

Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 

De massages die wij geven zijn niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komen uit ons hart en is intuïtief. Het gaat vooral om onvoorwaardelijke liefde, warmte en tederheid. Je volledig kunnen overgeven, in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen) en (weer) bij je gevoel komen, staan bij deze massage centraal. 

De kunst is om de seksuele energie te transformeren van lust naar liefde, waarbij er geen doel is, alleen ervaren in totale overgave.

Heb je belangstelling voor een tantramassage?

Neem dan eens een kijkje op onze websites:

Tantramassage door Luna

Wat kun je verwachten?

Gesprek
Kom je voor de allereerste keer bij mij dan is kennismaken erg belangrijk. We zullen de sessie dus altijd starten met een uitgebreid gesprek en een kopje thee om het ijs te breken. Na het gesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage (op de massagemat).

Vertrouwen en overgave
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Seksuele energie
Tijdens de massage wordt de seksuele energie | levensenergie bij je opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren.  

Een prachtige bijkomstigheid in de massage is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in het lichaam van de ontvanger zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld.

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
  • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker veilig voelen.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
  • De Tantramassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.
  • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.
In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.