TANTRA MASSAGE

Heb je belangstelling voor een tantramassage?

Neem dan eens een kijkje op onze websites:

TANTRAMASSAGE - door Luna

voor totale overgave (man 40+)

Een tantramassage is een intensieve en bijzondere belevenis waarbij jouw hart geraakt wordt en zich zal openen. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie.

Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 

De massage die ik, Luna, geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. Het gaat vooral om onvoorwaardelijke liefde, warmte en tederheid. Je volledig kunnen overgeven, in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen) en (weer) bij je gevoel komen, staan bij deze massage centraal. 

De kunst is om de seksuele energie te transformeren van lust naar liefde, waarbij er geen doel is, alleen ervaren in totale overgave.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
Kom je voor de allereerste keer bij mij dan is kennismaken erg belangrijk. We zullen de sessie dus altijd starten met een uitgebreid gesprek en een kopje thee om het ijs te breken. Na het gesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage (op de massagemat).

Vertrouwen en overgave
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Seksuele energie
Tijdens de massage wordt de seksuele energie | levensenergie bij je opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren.  

Een prachtige bijkomstigheid in de massage is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in het lichaam van de ontvanger zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld.

En dan nog dit...

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
  • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker veilig voelen.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
  • De Tantramassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.
  • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.
In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

Over mij...

Mijn naam is Luna. Ik ben geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woon ik in Leiden. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant werving en selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Intuïtieve massage, Tantra en Mindfulness. Maar weet dat deze cursussen en opleidingen niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft het leven voor gezorgd...

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dat heeft moeten overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen.

Nu geef ik al bijna 10 jaar met veel plezier tantramassages en aan tantra gerelateerde sessies. Een mooie bijkomstigheid in de tantramassages is dat helende energie (Reiki) mijn handen uitstroomt om datgene te helen wat heling behoeft.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, Luna ♥

Tarieven

Tantramassage BASIS - €190
1,5 uur - massagetafel

Tantramassage INTENSIVE - €320
2 uur - massagemat

TantraLove

TantraLove

Maredijk 17, 2316 VR Leiden

info@tantralove.nl

KvK 70775036