online MASTERCLASS

Vind je tweelingziel met de Wet van Aantrekking

MODULE 1

 1. Wet van Aantrekking & 4 stappenplan
 2. Tweelingziel vs Soulmate
 3. Ziel vs Ego
 4. Hart en Ziel
 5. Hart Activatie
 6. Voorwaarde = Aarden

1. Wet van Aantrekking & 4 stappenplan

STAP 1 - water

 • Opruimen: Fysiek en emotioneel
 • WET van AANTREKKING ♀

STAP 2 - lucht

 • Positieve mindset
 • WET van AANTREKKING ♀

STAP 3 - aarde

 • Verlangen formuleren (co-creatie)
 • WET van CREATIE ♂

STAP 4 - vuur

 • Actie ondernemen
 • WET van CREATIE ♂

Tussen stap 2 en 3 zit een OVERGANG: waar de Wet van Aantrekking stopt, daar begint de Wet van Creatie. Van vrouwelijke energie naar mannelijke energie, van Zijn naar Doen.

1 + 2 + 3 + 4 = MANIFESTATIE

Het stappenplan werkt voor alles wat je wenst te manifesteren in het leven. 

 • Voorwaarde: AARDEN! (straks meer hierover)
 • Versnellen en Activeren: KUNDALINI energie (les 4)

Waarom niet gewoon beginnen met STAP 3 - verlangen formuleren?

Met stap 1 en 2 (het helings- en opschoningsproces) vindt de TRANSFORMATIE plaats van ego naar ziel, zodat bij 3 gewenst wordt wat de ZIEL wil en niet wat het ego wil. Stap 1 en stap 2 zijn daarmee onmisbaar om de Wet van Aantrekking en Creatie positief voor je te laten werken.

2. Tweelingziel vs Soulmate

Tweelingziel
Tweelingzielen zijn spirituele metgezellen die een diepe en bijzondere verbinding met elkaar delen. Ze komen uit dezelfde bron voort en zijn als het ware de twee helften van dezelfde ziel. Deze zielen vormden oorspronkelijk één geheel, maar op een gegeven moment hebben ze zich gesplitst om verschillende levens en ervaringen op te doen. 

Een tweelingziel verwijst naar een spirituele connectie tussen twee individuele zielen die diep met elkaar resoneren. Het is een diepe, intense en onvoorwaardelijke liefde die verder gaat dan aardse relaties. Tweelingzielen zijn elkaars perfecte spiegel en zijn voorbestemd om elkaar te ontmoeten om spirituele groei en transformatie te bevorderen. Ze delen een diep begrip, synchroniciteit en een onverklaarbare aantrekkingskracht. 

Het samenkomen van tweelingzielen kan een transformerende ervaring zijn, waarbij ze elkaar helpen hun spirituele pad te verlichten, lessen te leren en uiteindelijk tot hogere niveaus van bewustzijn te evolueren.

Een soulmate
Een soulmate is een persoon met wie je een diepe en betekenisvolle connectie deelt op een spiritueel niveau. Ze komen in ons leven om ons te helpen groeien, te evolueren en ons volledige potentieel te bereiken. Een soulmate begrijpt ons op een dieper niveau, zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde. Ze voelen als een vertrouwde en intieme metgezel, waarmee we ons comfortabel voelen om ons ware zelf te zijn. 

Soulmates brengen vreugde, inspiratie en ondersteuning in ons leven en spelen een belangrijke rol in onze persoonlijke ontwikkeling en spirituele reis. Het vinden en verbinden met een soulmate kan een transformatieve ervaring zijn die ons leven verrijkt en ons hart vervult met liefde en vreugde.

3. Ziel vs Ego

Iedereen die zich serieus verdiept in bewustwording, zingeving en spiritualiteit, zal zich een beeld moeten vormen van de ziel. 

De ziel
De ziel is de essentie van wie we werkelijk zijn, het diepste deel van ons wezen. Het is de onsterfelijke en tijdloze kern die ons verbindt met het goddelijke en de universele levenskracht. De ziel overstijgt de fysieke wereld en draagt een schat aan wijsheid en ervaring met zich mee. Het is de bron van onze intuïtie, onze passies en onze innerlijke kracht. De ziel verlangt naar groei, evolutie en zelfexpressie. Het is de drijvende kracht achter onze zoektocht naar betekenis en vervulling. Door contact te maken met onze ziel, kunnen we een diepe verbinding ervaren, onze levensmissie ontdekken en ons ware potentieel realiseren.

Het ego
Het ego is het deel van ons bewustzijn dat gevormd wordt door onze persoonlijkheid, gedachten, overtuigingen en identificatie met de materiële wereld. Het ego streeft naar zelfbehoud, controle en bevestiging van zijn eigenwaarde. Het kan zichzelf definiëren door externe omstandigheden, zoals prestaties, status of bezittingen. Het ego kan onze perceptie vertroebelen en ons scheiden van onze ware essentie. Het veroorzaakt vaak angst, zelfzuchtigheid en een gevoel van afgescheidenheid. Het ego is gericht op het individu en kan de verbinding met anderen en het hogere bewustzijn belemmeren.

Wanneer we onszelf helen en opruimen, ondergaat ons ego-bewustzijn een transformatie naar zielsbewustzijn. In deze staat neemt niet langer het ego de leiding over ons leven, maar wordt het stuur overgedragen aan de ziel. We komen meer in de flow van het leven en gaan het pad bewandelen dat onze ziel voor ons heeft uitgestippeld. 

Samen met onze ziel gaan we op ontdekkingsreis langs ons zielenpad. De ziel is alwetend, met kennis van onze vorige levens, op de hoogte van onze lotsbestemming en weet wat ons ten goede komt. Door deze verschuiving ervaren we diepe verbinding en vertrouwen in het leiden van ons leven volgens de wijsheid van onze ziel.

Het grote verschil tussen Ego en Ziel is dat het Ego wil hebben en de Ziel wil ervaren en dienen.

4. Hart & Ziel

Het hart en de ziel zijn onafscheidelijk verbonden, met het hart als de toegangspoort naar de ziel. De ziel op haar beurt opent de deur naar een leven van oneindigheid en eeuwigheid. Wanneer we ons hart openstellen en liefde laten stromen, ervaren we niet alleen een diepere liefde voor onszelf en anderen, maar er gebeurt iets magisch... de ziel komt tot volle bloei! 

Een ontwaken van de ziel vindt plaats, waarbij we ons verbinden met de essentie van ons bestaan. We ervaren een dieper begrip, een diepere betekenis en een gevoel van verbondenheid met het grotere geheel van het leven. Het openen van het hart is de sleutel tot het ontsluiten van de oneindige wijsheid en de stralende liefde van de ziel.

Leven met hart en ziel betekent dat je bewust en authentiek leeft vanuit de diepste kern van je wezen. Het is een levenswijze waarbij je je hart volgt en je intuïtie vertrouwt. Het gaat om het verbinden met je passies, waarden en levensdoelen, en deze tot uitdrukking brengen in alles wat je doet. Leven met hart en ziel betekent leven vanuit liefde, compassie en innerlijke wijsheid. Het houdt in dat je bewust keuzes maakt die in lijn zijn met je hogere zelf en dat je jezelf toestaat om te groeien, te bloeien en je volledige potentieel te realiseren. Het is een reis van zelfontdekking, zelfliefde en spirituele vervulling.

5. Hart Activatie

Hoe voelt het als je hart openstaat?
Wanneer je hart openstaat, voel je een diepe verbondenheid met jezelf en anderen. Je ervaart onvoorwaardelijke liefde, mededogen en empathie. Het is een gevoel van warmte en zachtheid dat door je hele wezen stroomt. Je voelt je vrij om liefde te geven en te ontvangen, zonder angst of terughoudendheid. 

Er is een gevoel van vreugde, vrede en harmonie. Je bent ontvankelijk voor de schoonheid van het leven en staat open voor nieuwe ervaringen. Je straalt positieve energie uit en trekt gelijkgestemde mensen en situaties aan. Het openen van je hart brengt een diepe vervulling en een dieper begrip van de kracht van liefde.

Om zelf te ervaren hoe het voelt als je hart openstaat, raad ik je de Hart Activatie aan. De Hart Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Wat is een Activatie?
Een Activatie is een krachtige energietransmissie en is als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Als je het bestand afspeelt, krijg je de Activatie op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. 

Een Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Een Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke Activatie energetisch is vastgelegd. 

Een voorwaarde om de Wet van Aantrekking positief voor je te laten werken is aarden / gronden

6. Aarden

Aarden is het bewust verbinden met de energie van de aarde om een gevoel van stabiliteit, balans en verbondenheid te ervaren. Het is het creëren van een stevige basis waarop we kunnen staan en groeien. Door aarding kunnen we overtollige energie afvoeren en negatieve spanningen loslaten. Het brengt ons in het hier en nu, helpt ons om geaarde beslissingen te nemen en bevordert emotionele stabiliteit. 

Aarden is het bewust worden van ons fysieke lichaam en onze plaats in de wereld. Het versterkt onze band met de natuur en helpt ons om in harmonie te leven met onszelf en onze omgeving. Het brengt rust, helderheid en een gevoel van verbondenheid met het aardse bestaan.

Het is belangrijk goed gegrond te zijn en met beide benen stevig op de grond te staan. Want hoe beter je geaard bent, hoe hoger je kunt groeien, des te hogere frequenties je kunt bereiken en hoe beter de levensenergie door je heen kan stromen om de Wet van Aantrekking positief voor je te laten werken. 

Wanneer je niet goed geaard bent, kunnen er verschillende tekenen zijn die hierop wijzen. Je kunt merken dat je gedachten verward en ongefocust zijn, dat je vaak in dagdromen en fantasieën verdwaalt, en dat je moeite hebt om je te concentreren. Je kunt ook een slecht richtingsgevoel hebben en vaak dingen vergeten. Emotionele onevenwichtigheid, ongegronde angsten en zelftwijfel kunnen ook aanwijzingen zijn dat je niet goed geaard bent. Daarnaast kun je moeite hebben om in het hier en nu te zijn en voel je mogelijk een gebrek aan verbondenheid met je lichaam en de fysieke wereld om je heen.

Er zijn oefeningen voor. Eén keer jezelf aarden is niet voldoende om voor altijd geaard te zijn. Dus dagelijks aarden is mijn advies. En niet alleen maar voor de Wet van Aantrekking 😊 →

We doen nu een oefening samen

 • Ga staan met je armen losjes langs je lichaam. 
 • Voel je voeten op de vloer. Hoe sta je nu? Stevig, wiebelig? 
 • Bij de inademing haal je je armen omhoog en 'slaat' drie keer krachtig op je sleutelbenen. Je hoeft ze niet te raken. Het gaat om de kracht die je meegeeft. 
 • Lekker snuiven mag.
 • Breng je armen op de uitademing weer naar beneden.
 • Doe dit drie keer.
 • Hoe sta je nu? Voel het verschil.

Dit is een hele eenvoudige en snelle oefening om goed geaard te zijn. Kun je ook op je werk doen, op de wc bijvoorbeeld. Het snuiven kun je dan misschien beter achterwege laten 😊

artikelen & oefeningen

In onze drukke en veeleisende wereld is het gemakkelijk om het contact met onze diepere zelf te verliezen. We worden vaak meegesleurd door externe prikkels en verliezen het besef van wie we werkelijk zijn. Het herstellen van het contact met onze ziel is een essentiële reis die ons leidt naar een leven van vervulling, betekenis en authentieke...

In de zoektocht naar een dieper begrip van onszelf en ons menselijk bestaan, komen we vaak de begrippen "ziel" en "ego" tegen. Hoewel deze termen verwijzen naar verschillende aspecten van ons wezen, kunnen ze gemakkelijk verward worden. Dit artikel onderzoekt het onderscheid tussen de ziel en het ego, en biedt inzicht in hun unieke kenmerken,...

Het concept van aarden, ook wel bekend als gronden, verwijst naar het verbinden van je energie met de aarde om innerlijke stabiliteit en groei te bevorderen. Wanneer je goed geaard bent, sta je stevig met beide benen op de grond en ben je in staat om hogere frequenties te bereiken en de levensenergie moeiteloos door je heen te laten stromen....

De Hart Activatie is een krachtige ervaring die je hart opent en liefde laat stromen. Het brengt een diep gevoel van verbinding en mededogen, zowel naar jezelf als naar anderen. Deze activatie transformeert oude patronen en helpt je om liefdevoller en milder te zijn in je interacties. Het opent de deur naar een dieper niveau van zelfacceptatie en...