TANTRALOVE

 DATING PLATFORM - 35+

Verlang jij naar een samenkomen met je tweelingziel / soulmate? Voel je in je hart dat hij of zij ergens rondloopt, maar je weet niet waar, wat en hoe?

Mijn naam is Luna en ik ben Single Coach en Sexual Healer. Het is mijn zieletaak en passie om tweelingzielen / soulmates bij elkaar te brengen en te helpen (seksueel) klaar te zijn voor de ontmoeting.

Dit is wat ik jou te bieden heb:  

Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel / soulmate om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen. 

Tweelingziel, soulmate, tweelingvlam, tweelingstraal?

Het maakt niet zoveel uit welk label je eraan hangt. Je bent klaar voor het vinden van je zielsliefde; degene die op dit moment in de tijd bij jou past, die dezelfde mate van spirituele en persoonlijke ontwikkeling en dezelfde energiefrequentie heeft als jij. Dat kan jouw tweelingziel zijn, maar ook een zielsverwant die jij op dit moment nodig hebt om je lessen te leren en te kunnen groeien in liefde, kracht en wijsheid.

Ben jij er klaar voor je tweelingziel te ontmoeten?

Mijn zieletaak

Na de verwerking van mijn scheiding afgelopen jaar voelde ik in mijn hart dat mijn tweelingziel ergens rond moest lopen. Iemand die perfect bij mij past, als Yin en Yang. Ik wist - en weet nog steeds - diep van binnen dat als het juiste moment daar is, de ontmoeting zal plaatsvinden. Daten is niet zo mijn ding, dus hoe en waar? Afwachten en vertrouwen op het universum?

Ineens wist ik het! Als een geschenk uit de hemel was daar het idee om Tantralove op te richten om tweelingzielen bij elkaar te brengen en Sexual Healing te bieden om seksueel klaar te zijn voor de ontmoeting.

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn zieletaak mag gaan uitvoeren en ik hoop met heel mijn hart jou te helpen bij het vinden van jouw tweelingziel.

Liefdevolle groetjes, Luna ♥  

Spirituele relatie

Hou van elkaar maar maak van de liefde geen binding
Laat het liever een veranderende zee zijn tussen de kusten van jullie zielen
Geef elkaar je brood maar eet niet van hetzelfde brood
Zing en dans samen en wees vol vreugde, maar laat elk van jullie alleen zijn
En sta samen, maar niet te dicht op elkaar
Zoals de eikenboom en de cipres ook niet in elkaars schaduw groeien.

Khalil Gibran, Libanese dichter (1883-1931) uit: De profeet

Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel, om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen.