WIE BEN IK?

een (beetje) over mij

Mijn naam is Luna en ik ben oprichter van TantraLove. Het is mijn zieletaak en passie om met het datingplatform tweelingzielen bij elkaar te brengen en te helpen spiritueel en seksueel klaar te zijn voor de ontmoeting.

Hoe kan ik je helpen? Met wie IK BEN:

Luna
Luna

Mijn ervaringsreis (3 x10 jaar)

Ik ben geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woonachtig in Leiden. Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie heb ik ruim 10 jaar als intercedente en consultant werving & selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Feng Shui, en Reading / Healing.

De 10 jaren die daarop volgden, heb ik als Feng Shui consulent gewerkt en cursussen gegeven op het gebied van Reiki en spiritualiteit. 

Maar heftige gebeurtenissen in mijn leven - huisuitzetting en verhuizing van Groningen naar Leiden - maakten daar een einde aan.

In Leiden ben ik mijn leven weer gaan opbouwen als huishoudelijk hulp in de thuiszorg. Totdat Tantra op mijn pad kwam en ik me daar vol enthousiasme op ben gaan richten met het geven van sessies en workshops en heb een goedlopende tantrapraktijk opgebouwd. Ook een periode van bijna 10 jaar...

Alles is de goddelijke bedoeling geweest

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dat is overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind geleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te stoppen. 

En ik weet nu: Hoe zwaar mijn leven ook is geweest... alles wat is gebeurd is de goddelijke bedoeling geweest en is gestuurd door het universum. Het is gelopen zoals lopen moest.

Het ontstaan van TantraLove

Na de verwerking van mijn scheiding afgelopen jaar voelde ik in mijn hart dat mijn tweelingziel ergens rond moest lopen. Iemand die perfect bij mij past, als Yin en Yang. Ik wist - en weet nog steeds - diep van binnen dat als het juiste moment daar is, de ontmoeting zal plaatsvinden. Daten is niet zo mijn ding, dus hoe en waar? Afwachten en vertrouwen op het universum?

Ineens wist ik het! Als een geschenk uit de hemel was daar het idee om een dating platform op te richten om tweelingzielen bij elkaar te brengen. 

Begin 2023 ben ik langzaam maar zeker mijn tantrasessies gaan afbouwen en ben ik me gaan richten op TantraLove. De transformatie was met de volle maan op 7 maart 2023 een feit. Ook dit is allemaal gestuurd door het universum en is de goddelijke bedoeling! 

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn zieletaak mag gaan uitvoeren en ik hoop met heel mijn hart jou te helpen bij het vinden van jouw tweelingziel.

Liefdevolle groetjes, Luna Magdalena 💕

Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen.