READING op je TWEELINGZIEL
meer inzicht in jezelf en het proces van aantrekking

Wil jij weten wat jou belemmert in de liefde? Waarom je bindingsangst hebt, waarom je nog geen partner hebt? Of misschien wil je weten hoe je je tweelingziel kunt aantrekken?

Of... Hoe is het gesteld met je zelfliefde? Wat kan er nog geheeld worden? Welke blokkades zijn er om te transformeren? Welke invloeden en oude pijn van vorige relaties belemmeren je om je tweelingziel te ontmoeten?

Al met al... hoe sta jij ervoor in het proces van aantrekking van je tweelingziel? 

Ik, Luna, ben naast Tantracoach ook een Medium. Ik heb een 'communicatielijn' met de spirit world. In een sessie maak ik contact en de boodschap voor jou komt door.

Als je dat wilt kunnen we uitpendelen wanneer je je tweelingziel zult gaan ontmoeten. 

Een reading is gericht op het verkrijgen van inzicht waardoor je beperkende overtuigingen en oude patronen los kunt laten en je weer openstaat om je tweelingziel te ontmoeten.

Hoe maak ik contact?

Het gebeurt als ik met mijn aandacht naar binnen ga. In rust kan ik mij openen voor de geestelijke wereld. Ik voel de aanwezigheid van één of meerdere spirits en krijg de woorden automatisch door. Ik zeg wat er in mij opkomt op dat moment. Al mijn hele leven lang heb ik dat contact. Als klein meisje al en nu als volwassen vrouw als ik mij ervoor openstel. Voor mij is het dus heel gewoon, het hoort bij mijn leven. 

  • Een Reading vindt via Zoom plaats.
  • De kosten zijn €120