e-REIKI INWIJDING

handboek + MP3 download

Tantra is een manier van liefdevolle intimiteit en aanraking. Wat past hier beter bij dan de liefdevolle Reiki energie. Reiki is universele levensenergie, die - als je bent ingewijd in Reiki - gaat stromen als je een ander met intentie en liefde aanraakt. Als deze liefdevolle energie samensmelt met de opgewekte seksuele energie gaat de poort open naar een nieuw leven; een leven in licht en liefde.

Ik heb Reiki inwijdingen gecreëerd en voorbereid in de vorm van een mp3-bestand met stilte, waarin de inwijding energetisch is vastgelegd. Je kunt de Reiki inwijding ondergaan door het geënergetiseerde MP3 bestand af te spelen. Je krijgt hiermee de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven. 

Deze Inwijding betreft een nieuwe vorm van Reiki: New Reiki, die eenvoudig en krachtig is. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. 

Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. Reiki is dus universele levensenergie.

Alle mensen beschikken over universele levensenergie, want deze krijg je bij de geboorte mee. In deze westerse wereld raken we in de loop van ons leven verder van onze natuur verwijderd. Het kanaal waar de Reiki-energie doorheen stroomt, slibt langzaam maar zeker dicht, waardoor doorgeven van energie niet meer mogelijk is. Met een Reiki inwijding wordt dit kanaal weer geopend.

Reiki inwijding

Iedereen kan Reiki energie doorgeven. Je hoeft alleen een inwijding te ondergaan en daarna kun je je handen gebruiken of je intentie om de levensenergie aan een ander (of jezelf) over te dragen. Met een inwijding wordt de energiefrequentie in je systeem verhoogd om een volgend niveau in spirituele groei te bereiken.

Met een Reiki inwijding wordt het doorgeefkanaal voor de Reiki energie geopend; de Sushumna nadi. Dit is het centrale energiekanaal (meridiaan) dat langs de ruggengraat loopt. Dit kanaal heeft meerdere knooppunten, de chakra's. Elk chakra heeft zijn specifieke eigenschappen en bijbehorende levensgebieden. 

Het grote gevolg van het openen van het doorgeefkanaal is dat de energie makkelijker langs jouw chakra's kan stromen, waardoor alle levensgebieden aangeraakt en geactiveerd worden. Hierdoor gaat een proces van heling van start.

Na een Reiki inwijding kun je niet alleen energie doorgeven om jezelf en anderen te helen, maar vooral krijgt je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

Drie online inwijdingen (MP3)

New Reiki kent 3 levels van inwijding. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. De  inwijding is vastgelegd in een audio bestand (stilte).

Level 1

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Level 2

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Level 3

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Je kunt alleen Level 1 kopen of het gehele pakket (1 + 2 + 3)

Geënergetiseerde stilte

De inwijdingen zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 10 minuten.

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie overdracht middels een MP3 bestand werkt, probeer dan eens de gratis Hart Activatie uit. Deze activatie is gebaseerd op hetzelfde principe als de Reiki-inwijdingen. Hier gratis te downloaden ↓

Hoe werkt het?

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerstmet je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de inwijding in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Inwijding gestart.
 • Als je er klaar voor bent spreek je de volgende intentie hardop uit:
  "Ik ben nu klaar om New Reiki level [..] te ontvangen die door Luna Magdalena is voorbereid".
 • De inwijding komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de inwijding met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de inwijding werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De inwijding is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!

Bestellen

Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact. Na betaling is de Inwijding of het hele pakket meteen als download beschikbaar.   

Bestel Inwijding Reiki (= level 1) - €35,00

Bestel het hele pakket - Reiki 1, 2, en 3 - €50,00

Disclaimer

Deze Inwijding is bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Onderga de Inwijding alleen als je psychisch en emotioneel stabiel bent, goed geaard bent en enige mate van spirituele ontwikkeling hebt.

Herroepingsrecht

Als je de Inwijding (of hele pakket) hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.