Tantradating in Silence

09-09-2023

Voor singles 30+ only!

Zoek je naar een unieke ervaring die liefde, spiritualiteit en opwinding combineert? Dan is Tantradating in Silence het evenement dat je niet wilt missen!

Wat is Tantradating in Silence?
Tantradating in Silence is een exclusief evenement voor singles van 30 jaar en ouder die een diepere verbinding willen maken en hun tweelingziel willen ontmoeten. Dit event is gebaseerd op de principes van tantra en meditatie, waarbij stilte en bewuste aanwezigheid centraal staan.

Wat kun je verwachten?
Je wordt ontvangen in een sfeervolle en intieme ruimte, speciaal gecreëerd om een gevoel van veiligheid en openheid te bevorderen. Je zult deelnemen aan speelse tantra-oefeningen, die je helpen om diepe verbindingen te maken met anderen op een spiritueel en energetisch niveau.

Wat maakt dit evenement uniek?
Wat dit evenement echt uniek maakt, is de nadruk op stilte. We geloven dat stilte een krachtig hulpmiddel is om op een dieper niveau met anderen te communiceren en de ware essentie van iemand te ontdekken. Door de afwezigheid van woorden kun je jezelf volledig openstellen en een diepe verbinding ervaren zonder de afleiding van oppervlakkige gesprekken.

Praktisch:
Datum: Zaterdag 9 september
Tijd:  van 14:00 tot 17.30 uur (deur open om 13.30)
Kosten: €39 Early Bird (€49 regulier)

We hanteren witte tantra (geen seksuele handelingen) en houden onze kleren aan.