KUNDALINI ACTIVATIE

online Activatie - MP3 download

Kundalini energie is de seksuele of levensenergie en is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Het gevoel van vrijheid en vervulling dat ontstaat wanneer de kundalini geactiveerd wordt is enorm.

Activatie van de kundalini kan plaatsvinden op verschillende manieren, gestaag via tantra, yoga en ademhalingstechnieken, maar ook direct via een activatie, gegeven door iemand die is ingewijd in de mastergraad van deze energie.

De Activatie van de Kundalini is te downloaden als MP3 bestand en op je eigen tijd te ondergaan.

Activatie van de Kundalini geeft een geweldige boost aan je persoonlijke ontwikkeling, kracht en energie. Het zorgt voor vitaliteit, verjonging en toenemende seksuele energie en werkt door in elk aspect van je leven; in je werk, je relaties en je gezondheid. Je zult je 'Sparkle of Joy' hervinden.

  

Wat is een online Activatie?

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie (in dit geval activatie van de kundalini) energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de activatie op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Wat is Kundalini?

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat). 

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat). 

Als de Kundalini energie geactiveerd wordt en ontwaakt, stijgt deze door de chakra's vanuit je stuit via de ruggengraat omhoog naar je kruin. Doordat de energie door alle chakra's heengaat, zorgt de Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

De Kundalini energie is in iedereen aanwezig, ook al ben je je hiervan niet altijd bewust. Zie het als een reservoir van ongebruikte en uiterst krachtige energie dat je opeens kunt aanspreken. Hierdoor neem je in kracht toe, zowel in je dagelijkse bezigheden als bij je spirituele ontwikkeling. 

De kundalini die vrij door alle energiebanen en langs alle energiecentra (chakra's) stroomt, geeft een gevoel van balans, controle, mogelijkheden en pure levendigheid. De activatie van de kundalini geeft een enorme impuls aan je seksuele en spirituele ontwikkeling.

Je kunt de Activatie eenvoudig bestellen

De Activatie kost €20,00. Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact. Na betaling is de Activatie meteen als download beschikbaar.  

Hoe werkt het?

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerst (voor welke Activatie dan ook) met je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de Activatie in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Activatie gestart.
 • Spreek de intentie uit om de Activatie tot stand te brengen.
 • De Activatie komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de Activatie met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de Activatie werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De Activatie is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!

Disclaimer

Deze Activatie is bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Onderga de Activatie alleen als je psychisch en emotioneel stabiel bent, goed geaard bent en enige mate van spirituele ontwikkeling hebt.

Herroepingsrecht

Als je de Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.