Abonnement 3 MAANDEN - €25 per maand

Wat fijn dat je je gaat inschrijven bij TANTRALOVE! Jouw tweelingziel is al member van de TRIBE of schrijft zich nog in... Alles wordt gestuurd door het universum, heb daar vertrouwen in. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting.

Werkwijze

Inschrijven en opstellen profiel

Na je inschrijving vul je een vragenlijst in. Deze vragenlijst wordt later omgezet naar jouw persoonlijke profielpagina. Met de antwoorden op de vragen stel je je eigen profiel op. Presenteer jezelf zoals je bent en geef antwoord in de ik-vorm en in jouw eigen stijl van schrijven. Dan komt jouw energie het beste naar voren. 

Persoonlijke profielpagina

We controleren handmatig jouw vragenlijst en maken een persoonlijke profielpagina voor jou aan. Deze pagina wordt geplaatst op het beveiligde gedeelte van de website en is alleen toegankelijk voor leden. Je foto komt ook op deze pagina te staan. Binnen 2 werkdagen kun je jouw eigen pagina bekijken en dan gaat de zoektocht beginnen!

De zoektocht

Voor jou is nu de uitdaging om vertrouwen en geduld te hebben. De vraag is namelijk of jouw tweelingziel al in het bestand staat of dat je nog even moet wachten. Zowel jij als jouw tweelingziel worden gestuurd door het universum om zich in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. Ben jij er klaar voor?

Gun jezelf de liefde die je verdient. Schrijf je in bij Tantralove en laat het universum je leiden naar je tweelingziel. Jouw liefdesavontuur begint hier ↓

Met deze betaling (1e termijn) geef je TANTRALOVE toestemming het termijnbedrag voor de periode van 3 maanden middels incasso van je rekening af te schrijven.

Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen.