WELKOM bij TANTRALOVE!

Lieve jij, 

Hoera! Wat fijn dat je je hebt ingeschreven bij TANTRALOVE. Jouw membership gaat vandaag in voor de duur van 6 maanden!

Vragenlijst
Om jezelf goed te presenteren op de website vul je een vragenlijst in. Met de antwoorden op de vragen stel je je eigen profiel op. Presenteer jezelf zoals je bent en geef antwoord in de ik-vorm en in jouw eigen stijl van schrijven. Dan komt jouw energie het beste tot uitdrukking. 

Aanmaken persoonlijke profielpagina
Nadat jij de vragenlijst hebt verstuurd maken we een persoonlijke profielpagina voor jou aan. Deze pagina komt op het afgeschermde deel van deze website te staan en is alleen toegankelijk voor members. Binnen 2 werkdagen kun je je profielpagina bekijken met een eigen account. Als je bent ingelogd gebruik je de zoekbalk - zoeken op je voornaam - om je profielpagina te vinden.

Werkwijze

Inschrijven en opstellen profiel

Na je inschrijving vul je een vragenlijst in. Deze vragenlijst wordt later omgezet naar jouw persoonlijke profielpagina. Met de antwoorden op de vragen stel je je eigen profiel op. Presenteer jezelf zoals je bent en geef antwoord in de ik-vorm en in jouw eigen stijl van schrijven. Dan komt jouw energie het beste naar voren. 

Persoonlijke profielpagina

We controleren handmatig jouw vragenlijst en maken een persoonlijke profielpagina voor jou aan. Deze pagina wordt geplaatst op het beveiligde gedeelte van de website en is alleen toegankelijk voor leden. Je foto komt ook op deze pagina te staan. Binnen 2 werkdagen kun je jouw eigen pagina bekijken en dan gaat de zoektocht beginnen!

De zoektocht

Voor jou is nu de uitdaging om vertrouwen en geduld te hebben. De vraag is namelijk of jouw tweelingziel al in het bestand staat of dat je nog even moet wachten. Zowel jij als jouw tweelingziel worden gestuurd door het universum om zich in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. Ben jij er klaar voor?