SINGLE COACHING

ZIJN wie je werkelijk bent

Wil jij jouw ware liefde vinden? Zorg er dan voor dat je bent wie je bent; eerlijk, open en oprecht. In een single coaching help ik je te verbinden met wie je werkelijk bent. Want daarin schuilt je ware kracht en wijsheid. Als je verbonden bent met je ware zelf, dan kun je je op een nieuwe manier gaan verbinden met anderen. Geen toneelspel meer, geen angst en beven meer, maar eerlijk en echt, vol zelfliefde, zelfvertrouwen, wijs en liefdevol.

Door inzicht en zelfreflectie zul je veranderen in iemand die bewust in het leven staat, van zichzelf houdt, in contact staat met zijn ziel en vanuit het hart verbinding kan aangaan. Dit is de basis om je tweelingziel / je soulmate, te vinden. 

Je zult aan jezelf moeten werken om je gelijkgestemde te kunnen aantrekken. Dat betekent eerlijk en transparant zijn - vooral naar jezelf toe - en alles aankijken wat er nog aangekeken moet worden. Oude pijn, beperkende overtuigingen, angsten moeten het veld geruimd worden. Maar misschien heb je meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie of zelfliefde nodig. 

Wat heb jij nodig om je tweelingziel te kunnen aantrekken?

In een sessie gaan we de diepte in om te transformeren en te helen wat nodig is om een geheeld en bezield mens te worden die er klaar voor is om zijn/haar ware liefde te ontmoeten.

Wat kun je verwachten?

Gesprek / Coaching
De sessie begint met een gesprek over jou en je leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. Wat er in het gesprek besproken wordt laten we afhangen van het moment, hoe je je voelt en wat er speelt in je leven. 

Healing 
Dan kijken we wat er bij jou in de weg staat om jouw zielsliefde te kunnen ontmoeten. Mocht blijken dat je een healing nodig hebt, dan ga je op de behandeltafel liggen (met je kleren aan) om te helen wat naar boven is gekomen in het gesprek en te transformeren wat nodig is. 

Ik stem me af en ik maak contact met je energie. En dan zie, weet, voel, hoor ik en de helende energie gaat stromen. Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment. Weet dat een healing zeer krachtig is. De oorzaak van een probleem wordt met wortel en al geheeld.

Praktisch

  • Een Single Coaching vindt plaats in mijn tantrastudio in Leiden
  • De kosten zijn €230