SINGLE COACHING

ZIJN wie je werkelijk bent

Wil jij jouw ware liefde vinden? Zorg er dan voor dat je bent wie je bent; eerlijk, open en oprecht. In een single coaching helpen we je te verbinden met wie je werkelijk bent. Want daarin schuilt je ware kracht en wijsheid. Als je verbonden bent met je ware zelf, dan kun je je op een nieuwe manier gaan verbinden met anderen. Geen toneelspel meer, geen angst en beven meer, maar eerlijk en echt, vol zelfliefde, zelfvertrouwen, wijs en liefdevol.

Door inzicht en zelfreflectie zul je veranderen in iemand die bewust in het leven staat, van zichzelf houdt, in contact staat met zijn ziel en vanuit het hart verbinding kan aangaan. Dit is de basis om je tweelingziel, te vinden. 

Single coaching helpt je groeien en de liefde vinden die je verlangt. Samen vergroten we je zelfinzicht en zelfvertrouwen, doorbreken we belemmerende overtuigingen en creëren we nieuwe mogelijkheden voor liefde en verbinding.

Je zult aan jezelf moeten werken om je tweelingziel te kunnen aantrekken. Dat betekent eerlijk en transparant zijn - vooral naar jezelf toe - en alles aankijken wat er nog aangekeken moet worden. Oude pijn, beperkende overtuigingen, angsten moeten het veld geruimd worden. Maar misschien heb je meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie of zelfliefde nodig. 

Ontdek wat jij nodig hebt om je tweelingziel aan te trekken. Dit kan variëren van innerlijke groei en emotionele heling tot het ontwikkelen van positieve overtuigingen en het cultiveren van zelfliefde. 

Door bewust aan jezelf te werken, vergroot je de mogelijkheid om een diepere verbinding aan te gaan en je tweelingziel aan te trekken.

Het doel van sessie is om jou te ondersteunen bij het creëren van de juiste omstandigheden om jouw tweelingziel te kunnen aantrekken. Door het diepgaande gesprek krijg je inzicht in jezelf, worden beperkende patronen en overtuigingen geheeld, en ontwikkel je meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Dit brengt je in harmonie met jezelf en opent de weg naar een verbinding met jouw ware zielsliefde.

Samen werken we aan het transformeren van blokkades en het creëren van een positieve energie die jouw pad naar een vervullende liefdeservaring zal verlichten.

Praktisch

  • De kosten voor een Single Coaching zijn €180
  • De duur is 1 tot 1,5 uur
  • De sessie wordt gegeven door Claire
Claire
Claire
Single Coaching begeleidt je op weg naar innerlijke harmonie. Ontdek de schatten van je hart, diep verborgen binnenin. Vind liefde, vervulling en een nieuwe wereld die begint. Laat je ziel dansen, vrij en ongebonden en vind je ware liefde.