The Alchemy of Love

11-11-2023

Voor singles 30+ only!

Ben je klaar om de magie van ware liefde te ervaren? Zoek je naar een bijzondere ervaring die liefde, spiritualiteit en transformatie combineert? Dan is "The Alchemy of Love" het evenement dat je niet wilt missen!

Wat is The Alchemy of Love?
"The Alchemy of Love" is een exclusieve tantra workshop voor singles van 30 jaar en ouder die op zoek zijn naar liefde, diepgaande verbinding en spirituele groei. Het evenement neemt je mee op een betoverende reis waarbij de kracht van tantra en alchemie wordt gebruikt om liefde in je leven te transformeren en de energiefrequentie van je hart te verhogen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze vier uur durende workshop word je ondergedompeld in een sfeervolle en intieme ruimte, die speciaal is ontworpen om een gevoel van veiligheid en openheid te bevorderen. Deze workshop is gericht op het openen van je hart, het vrijmaken van emotionele blokkades en het creëren van een diepere verbinding met jezelf en anderen. Je zult leren hoe je de transformerende kracht van tantra kunt gebruiken om liefde en verbinding in je leven te versterken en te laten bloeien.

Praktisch:
Datum: Zaterdag 11 november 2023
Tijd: van 14:00 tot 17.30 uur (deur open om 13.30)
Kosten: €39 Early Bird (€49 regulier)

We hanteren witte tantra (geen seksuele handelingen) en houden onze kleren aan.