Jouw innerlijke vrouwelijkheid

01-05-2022

"Ik wil leren hoe een vrouw te openen", zei hij. Ze keek hem aan. "Eerst moet je leren hoe je Haar moet VOELEN" antwoordde ze. "Nou leer het me dan. Is er geen soort van tantrische massage die ik kan leren om dat te doen?" "Geen lieverd", zei ze, "je kunt alleen leren voelen in een vrouw door je in je eigen innerlijke vrouwelijke te voelen."

"Wat? ... Hoe?"
"Elke keer dat je je eenzaam voelt, ren je naar buiten om naar gezelschap te zoeken. Als je je verdrietig voelt, ren je naar buiten en zoek je naar entertainment. Als je je geil voelt rende je naar buiten op zoek naar seks ...
... en elke keer dat je naar buiten rent, verwaarloos je haar - jouw innerlijke vrouwelijkheid. '
In jou is er zoveel diepte, maar je bent nooit binnengegaan. Er is pijn die je nog nooit hebt gehad. Er is een verlangen dat je nog nooit hebt gezien. Er is plezier dat je niet eens in je wildste dromen kunt bedenken.
Dat is de Zij.
Zij ligt in je, verwaarloosd en verraden, ongehoord en onzichtbaar en keer op keer verlaten.
Zij kan niet openen, bloeien en schitteren tenzij je naar haar luistert.
Zij kan niet ontwaken voordat jij bij haar bent.
Hoe kun je zelfs denken dat je gewoon een vrouw buiten je kunt openen als je de Zij in jou niet hebt geopend?
Er is een kwetsbaarheid en diepte die nog moet worden gerijpt in jou. Maar je hoopt een vrouw te openen?
Denk je dat je haar kunt binnengaan als je niet je innerlijke rijk bent binnengegaan? Je kunt het beste je fysieke lichaamsdeel in haar steken!
Er is geen truc. Geen tool. Geen techniek.
Als je iets "doet", geef dan alleen maar je acties op, stop met het volgen van je verlangens. Pauzeer een moment en ontdek wat er aan de WORTEL van jouw verlangen is in plaats van dat je al jouw aandacht op het object van jouw verlangen verliest.
De wortels zullen je leiden naar een innerlijke wereld die zo groot is dat je niet kunt geloven dat hij er is. Uitgestrekte ondergrondse grotten VOL met schatten.
Maar je moet kiezen. Kies ervoor om een ​​keer naar beneden en naar binnen te gaan in plaats van naar buiten.
"Dan mijn liefste, dan ... na het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met je innerlijke Zij ... DAN kun je een vrouw openen. Je zult niet hoeven te vragen hoe. "

- Shashi Salluna