Als een droom

11-11-1111

Hoe kon ik weten dat de dag dat ik mij inschreef bij TantraLove mijn leven zou veranderen. Ik was nieuwsgierig naar tantra en spirituele verbindingen, en hoopte iemand te ontmoeten die dezelfde interesse deelde. 

Na een zoektocht voelde ik een bijzondere verbinding met een persoon genaamd Lisa. Haar woorden raakten mijn ziel en haar energie resoneerde met mijn hart. We deelden dezelfde verlangens en nieuwsgierigheid naar het verkennen van bewustzijn en persoonlijke groei.

Na veel uitwisselingen van berichten en telefoongesprekken, besloten we eindelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Ik was opgewonden en tegelijkertijd nerveus, niet wetende wat ik kon verwachten van deze ontmoeting. Ik wist dat er iets bijzonders stond te gebeuren. We hadden afgesproken in een prachtig park in de stad waar ik woon. Een perfecte omgeving voor onze eerste ontmoeting.

Zodra ik Lisa zag, wist ik dat er iets magisch aan de hand was. We begroetten elkaar alsof we oude vrienden waren, hoewel we elkaar nog nooit eerder in het echt hadden gezien. De dag verliep als een droom. We deelden onze gedachten, verlangens en ervaringen op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijn. Er was een onmiskenbare chemie tussen ons, een energie die niet in woorden te vangen was. 

De ontmoeting met Lisa heeft mijn leven volledig op zijn kop gezet. We bevinden ons nu midden in een fase van het ontdekken van elkaar, waarbij elke nieuwe ontmoeting en elk gesprek een wereld van mogelijkheden opent. Terwijl ik haar beter leer kennen, ontdek ik ook nieuwe aspecten van mezelf. Ze heeft een unieke manier om mijn verborgen talenten en passies naar boven te halen, waardoor ik dingen durf te doen die ik voorheen als onmogelijk beschouwde. 

Ik ben intens dankbaar voor de wending die mijn leven heeft genomen en ik kijk vol verwachting uit naar wat de toekomst in petto heeft. 

Timo