REVIEWS van blije klanten...

Lieve Luna, Het is alweer 2 jaar geleden dat ik van jou een tantra massage mocht ontvangen. Door de hele situatie om ons heen heb ik er pas vorige week een vervolg aan kunnen geven. Direct bij binnenkomst voelde ik mij vertrouwd bij jou en kon mij daardoor helemaal ontspannen. De massage was heerlijk en ik voelde mij nog dagen daarna ontspannen vanuit mijn gevoel. Iets wat mij de afgelopen periode maar niet wilde lukken. De wijze waarop jij masseert, rust creëert en mij wil begrijpen geeft aan dat jij een kanjer bent. Zoals ik je aangaf zal het niet weer 2 jaar duren voordat ik weer een massage boek, ik begrijp dat ik dit gewoon nodig heb. Ik hoop je snel weer te zien! Liefs J

Hoi Luna, Zit nog helemaal na te genieten van een fantastische massage-ervaring bij jou. Het was echt geweldig en voelde me vanaf het allereerste moment totaal op mijn gemak bij je. Het is echt een bijzondere gave die je hebt en hoop dat je dit nog heel lang zult kunnen en willen doen. Het allermooiste moment wat me echt geraakt heeft is het einde waar je naast me lag. Het voelde zo vertrouwd, zo liefdevol en respectvol. Terwijl ik je nauwelijks 2 uur daarvoor voor het eerst ontmoette. Als ik terugdenk aan deze ervaring krijg ik meteen weer energie en het raakt me nog steeds. Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen. Ik wilde je toch even via deze email laten weten dat je echt iets met me gedaan hebt. Dank dank dank. Lieve groet, T

Lieve Luna, Het is al weer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest. Heb mijn drukke leventje weer opgepakt, maar heb wel steeds aan onze tedere ontmoeting gedacht. Het was een bijzonder fijne ervaring om iemand in mijn armen te hebben en genegenheid te voelen. Ik heb weer het gevoel dat ik er mag zijn. Heb nog wel stappen te zetten maar ik zie perspectief. En dat alles door jou. Elkaar aanraken was een bijzonder prettige ervaring. Dat je beiden geniet en dan vooral van elkaar. Het was voor mij een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Binnen komen als vreemden voor elkaar en naar buiten gaan in verbondenheid heeft mij emotioneel geraakt en een diepe bewondering voor je professionaliteit bij mij achtergelaten. Kom graag nog eens terug. Liefs W. 

Hi Luna, De sessie maakte een overweldigende, onuitwisbare indruk op mij. Alsof een sluis met gevoelens is open gezet. Het is nauwelijks te bevatten wat ik nu voel, ik kan het ook niet verklaren en dat ga ik ook niet proberen. De flow die met jou ontstond ..... Wat is losgekomen weet ik niet, en ik ga ook hier niet over nadenken. Ik merk het thuis, met mijn vriendin, ik merk het op een bijeenkomst met een paar buren, ik merk het zelfs in de supermarkt. Alsof ik ook in een minder intieme sfeer mijn hart meer open heb dan voorheen. Het is dan wel niet verklaarbaar, althans niet met mijn verstand, maar het is wel heel fijn! Dank daarvoor, mijn gevoel heeft mij volkomen terecht bij jou gebracht!     

Hoi mooie, lieve Luna, Wat vónd ik ons samenzijn geweldig. Dank je wel. Heel fijn om je te leren kennen. Het is zó bijzonder om iemand te treffen die je het vertrouwen geeft dat je jezelf mag laten zien zoals je bent. Dat gaf jij me en dat cadeau ontroert me. Je bent een helder licht, een zuivere bron, je bent puur. De massage voelde als één vloeiende beweging, een golf van energie die me in totale ontspanning bracht. Het tempo van de flow was zo zalig traag en loom dat ik je aanrakingen tot in het diepst van mn vezels voelde. De tantra flow op de mat voelde voor mij als een verbond. Getroost en geborgen in je armen en toegelaten in de diepte van je prachtige ogen stond de tijd stil.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt en als ik er aan terugdenk kan ik het niet begrijpen, alleen maar het gevoel weer oproepen. Ik denk ook dat dit niets met 'rede' of 'begrijpen' te maken heeft.
Het laat me achter in een verlangen naar de plek waar we waren. Dit alles wilde ik je graag laten weten en hoop dat je dat okee vindt. Ik realiseer me natuurlijk dat dit vooral over mij gaat maar wil vooral zeggen hoe dankbaar ik je ben voor wat je me gaf. En ik zou zó graag verder met je praten... Lieve Luna, ik hoop dat het je goed gaat en zou je graag weer zien.
Heel veel liefs,   

Hai Luna, Ik wil je nogmaals bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik vind het raar en lastig te omschrijven mede omdat ik dit lichamelijk en geestelijk nog nooit eerder gevoeld heb. Ik ga toch proberen mijn ervaring uit te leggen.

Vanaf het moment dat je de deur opendeed voelde ik een redelijk hoge spanning. Dit kan misschien zijn omdat ik zelf zo gespannen was en het toch een beetje spannend en eng vond. Toch wil ik wel zeggen dat ik het gevoel had dat er een soort klik was, van mijn kant naar jou toe. Zo'n soort klik dat wij elkaar ooit al eens tegen gekomen zijn en het nu een wederontmoeting was. Zoals je waarschijnlijk wel merkte kon ik moeilijk uit mijn woorden komen over mijn huidige situatie, dit komt omdat ik in al deze maanden nog met niemand en dan ook echt niemand hierover gesproken heb.

Ik vond het dan ook erg fijn dat we een praatje met een kopje thee vooraf hebben gehad omdat dit me zeker rustiger heeft gemaakt. Ondanks ik een niet gevoelens prater ben.

De behandeling (als ik het zo mag noemen) was geweldig, ik heb deze gevoelens nooit eerder gehad. Vanaf het moment dat ik daar met mijn ogen dicht stond werd ik rustiger en rustiger terwijl jij de lagen "kleren" van mijn lichaam haalde.

Zoals ik van te voren in mijn mail heb benoemd heb ik de afgelopen maanden en misschien al wel langer het fysieke contact gemist. Misschien heb je dit ook gemerkt tijdens de sessie. Ik heb alle aanrakingen als een groot genot ervaren, en ik wil daar aan toevoegen dat elke keer als onze handen ineen gingen er een zware last van mijn schouders viel (bij wijze van spreken) omdat dit echt een connectie gevoel gaf.

Ook vond ik het erg fijn dat je even bij me kwam liggen, rust en relax. Al met al he-le-maal geweldig. Je bent een geweldige vrouw en hebt dit fantastisch gedaan.

Ik denk zelfs dat ik nog veel meer wou zeggen maar ik ben even het spoor bijster. Ik hoop tot gauw want ik kan je vertellen dat ik nu na vandaag niet zomaar ergens anders heen zou gaan. Bedankt en een dikke knuffel (die was ook erg fijn) en als het mag, kus. Joost

Hi Luna, Ik wilde je nog even een berichtje sturen over hoe ik gisteren mijn bezoek aan jou heb ervaren: Ik heb een heerlijke en zeer ontspannen middag gehad! Tuurlijk was het even spannend en even 'aftasten' wat ik wel of niet wilde/kon zeggen of doen, maar jouw persoonlijkheid stelde mij op mijn gemak. Je bent een mooie en warme vrouw met een prettige, vertrouwde uitstraling. Zoals gezegd: Je voelt je snel bij jou op je gemak en daardoor 'durf' je ook wat sneller jezelf te laten zien of te horen. Ook de massage was heerlijk ontspannend en opwindend tegelijk. Ook hier weer de rust en het gevoel niets te hoeven of te moeten. Zoals ik gisteren al tegen je zei waren mijn gedachten volledig op jouw handen gericht en wist ik alle andere dingen even te vergeten. Ik heb na mijn bezoek vrijwel niets meer gedaan, de ontspanning zolang mogelijk vastgehouden en er een echt luie dag van gemaakt.
Kortom: Ik kom heel graag nog eens bij je terug.
Lieve groetjes en tot de volgende keer!
QB  

Beste Luna, Bedankt voor de fijne en bijzondere sessie van afgelopen vrijdag. Ik heb genoten en het heeft veel positieve dingen bij me losgemaakt. Ik zit nog steeds in de bubbel en ik denk en herbeleef nog regelmatig je liefdevolle aanraking en je warmte die je mij hebt gegeven. Wat ik sinds vrijdag voel is onbeschrijfelijk. Als ik dat toch probeer dan komen o.a. de volgende woorden bij me op : energie, liefdevol, liefde, gelukzaligheid en vooral zachtheid.

Ik zou heel graag nog een keer bij je willen komen voor een sessie om te ontvangen en te geven. Maar alleen als dat voor jou ook goed voelt. Indien dat niet het geval is, geen probleem natuurlijk. Ik ben je sowieso oneindig dankbaar.

Hoi Luna, Ik wil je via deze weg nog bedanken voor de massage van afgelopen vrijdag. Vooraf wist ik het hoe en waarom ik voor deze massage had gekozen goed te benoemen, na de massage was ik toch wel wat sprakeloos. Ik heb je tedere aanraking en liefde zeer gewaardeerd. Vooral het gedurende de massage nog even vragen of het nog allemaal goed ging vond ik erg prettig. Daarnaast voelde het toch wel als een soort van overwinning op mezelf dat alles redelijk snel vertrouwd voelde qua aanraking eigenlijk al bij het uitkleedritueel.
Het naschokken na de massage vond ik heel apart, maar jij wist me hier ook gerust te stellen, al met al een zeer aparte ervaring. Ik heb o.a. het gevoel dat mn handen, voeten etc nog altijd een beetje tintelen en warm aanvoelen. M.n. zaken als het wasritueel, de lange halen van de middel richting de nek heb ik als erg helend ervaren. Daarnaast vergeet ik ongetwijfeld zaken omdat ik af en toe helemaal in m'n eigen wereldje belandde.
De terugreis met het OV was heerlijk, ik zat even helemaal in m'n eigen wereldje, en genoot eigenlijk van alle dingen om me heen. Geen ergernis of stress. Nu voel ik me nog steeds top. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, het was het dubbel en dwars waard en voelde me redelijk snel op m'n gemak.
Je bent een erg lieve vrouw! Het was uiteraard natuurlijk wel spannend en nieuw voor mij een dergelijke massage.
Ik heb goede hoop dat ik me volgende keer nog meer zou kunnen overgeven.
Nogmaals dank voor de heerlijke en tedere massage, en ik hoop dat ik t.z.t. nog een keer mag terugkomen ;-) dan wat mij betreft wederom voor 2,5 uur. Groetjes K

Een berichtje om je te bedanken!
Wat heb jij een intense energie heb ik gemerkt. Ik moest aan het idee wennen van een tantrasessie: helemaal in mijn blootje mezelf kunnen en durven overgeven aan jou en aan je energie. Het was liefdevol en warm. Achteraf merk ik dat je ergens een 'luikje' opengezet hebt of iets dieps in mij aangeraakt. Erg mooi. Toegeven en in de zeggingskracht van het lijf komen.

Ik doorvoelde eigenlijk een dag later wat de 'impact' van je sessie is geweest. Veel over gelezen 'om in je lijf te komen' maar ik heb echt ervaren na de sessie wat het verschil met denken (hoofd) en lichaams'wijsheid' is. Wat een mooi pad om verder te ontdekken!
Liefs, G.

Hoi Luna, Ik las ooit ergens "iets wat uit het hart komt, is echt." Ik benoem daarmee dan ook meteen alles, wat ik van jou heb mogen ontvangen. Bedankt voor een geweldige ervaring, en ik voel mij nu heerlijk en ontspannen, en er lijkt ook wel een zwaar gewicht van mij te zijn afgevallen. Ik zal hier nog zeker heel lang aan terugdenken, bedankt. Liefs C.  

Lieve Luna, Ik wil je heel erg bedanken voor je heerlijke massage van vanmorgen. Door jouw liefdevolle aanraking en koestering voelde ik me geliefd en totaal geaccepteerd zoals ik ben. Er was geen tijd meer, geen ruimte, alleen maar een zalig gevoel. Het was een zeer diepe en intense ervaring die nu nog voelbaar is. Daarvoor wil ik je hartelijk danken. Als ik weer in de buurt moet zijn voor een congres, dan neem ik zeker weer contact met je op. Of ik ga naarstig op zoek naar een congres dat ik bij kan wonen om weer een afspraak met jou te kunnen maken, haha. See you soon! Groetjes, N.

Lieve Luna, ik heb een topmiddag gehad. Niet alleen dat je er mooi en lief uitziet, je professionaliteit straalde er ook vanaf. Ik voelde me direct om m'n gemak en kon me echt laten gaan. Toen ik je vertelde dat ik wel kon huilen van geluk, meende ik dat ook. Het was allemaal heel liefdevol en heerlijk om te ervaren. Ik kom heel graag weer bij je terug.
Lieve en dankbare groet, H 

Goedenavond Luna, Nogmaals hartelijk dank voor de fijne kennismaking die jij mij vanmiddag hebt gegeven in de tantra. Het was voor mij een heerlijke ervaring die zeker een vervolg gaat krijgen. Ik heb volop genoten van jouw aanraking en ook van de woorden die mij ondersteunen op mijn reis naar de spiritualiteit.
Zeker tot ziens. Liefs, J

Hoi mooie Luna, I was walking on sunshine op de terugweg. Ik kan alleen maar zeggen: dank je wel! Voor een open hart, een warm bad en al je wijsheid. Ik moest je dit nog even zeggen :).
Je bent bijzonder... 
Veel liefs en hartegroet, F

Dag Luna, Dank je wel voor je vertrouwen om mij te ontvangen in jouw ruimte. Dank je wel voor het gesprek en de mooie rituelen. Dank je wel voor de heerlijke tantra massage. Het koste me geen moeite om me volledig over te geven aan jouw liefdevolle aanrakingen. Ik voel en gloei nog na en ga er nog heel lang van nagenieten. Hartelijke groet, Paul  

Hi Luna, Ik wil je langs deze weg nog bedanken voor de massage van gisteren. Het was een fantastische ervaring die ik nog heel lang zal herinneren. Ik zit nog steeds na te genieten, voel nog steeds je liefdevolle strelingen. Er is een hele rust over mij heen gekomen, merk nu pas hoe druk het in mijn hoofd was. Ik zou graag een volgende afspraak met je maken, als je mij natuurlijk nog een keer wilt zien. Het kan volgende week dinsdag al, of is dat te snel na elkaar!?! Ik verneem het graag van je. X H

Lieve Luna, Ik wil je nogmaals bedanken voor de heerlijke massage gisteren. Het was heel teder en intiem en daarnaast ontspannend en opwindend tegelijk. Heerlijk hoe jij mijn hele lichaam aandacht gaf en je warmte overbracht... Ik ben erg blij met deze nieuwe ervaring en blij dat jij mij deze gegeven hebt. Liefs C

... Na de massage heb ik niet de juiste woorden kunnen bedenken om te omschrijven hoe ik me voelde. Ook nu vind ik dat moeilijk, want wat ik heb ervaren IS gewoon niet in woorden uit te drukken. Je hebt werkelijk magische handen. De rust en aandacht, de liefde die door je strelingen heen voelbaar was... echt heerlijk. Ik heb er nog lang van kunnen nagenieten en zelfs nu, na een week moet ik regelmatig aan de fijne sessie denken. 1000 X dank. Ik laat spoedig weer wat van me horen om een nieuwe afspraak te maken. Groet, D.

Lieve Luna (ja 'Loena' weet ik nu)', Een late reactie, maar ik was en ben nog steeds sprakeloos. Belangrijke vragen heb ik niet eens kunnen formuleren. Voor mij ben je een Pronkjewail! Daar zit alles in lief, teder, subtiel, vaardig tot in het kunstzinnige toe, dat zag ik in hoe je keek bij mijn 'betovering'. Ik wil, zoals ik meteen zei, terugkomen, niet alleen voor mij , maar ook om zelf nog ietsje beter te begrijpen naar jouw voorbeeld uit pure liefde te kunnen geven in hopelijk een nieuwe relatie. Eigenlijk heb ik ook nog een beetje heimwee naar hoe het kan zijn. Warme groet, Kees.

Bij jou, Luna, heb ik een grote stap gemaakt in mijn zoektocht naar "echt" diep bewust voelen en beleven. Vaak dacht ik het te vinden maar werd ik teleurgesteld in de kwaliteit van de massage, nu heb ik het bij jou gelukkig wél gevonden! Iets wat helemaal bij mij past. Het is jouw heel eigen massage met niet de alledaagse aanrakingen die je meemaakt en die vluchtig en "normaal" zijn maar bij deze massage zoveel subtieler en intenser. Langzame, lichte aanrakingen en strijkingen met niet al te veel druk. Je raakt in de flow van de massage. De totale beleving is er een van volkomen rustig en voldaan worden. Wanneer kan/mag ik weer? Ik kijk er naar uit! Dank je wel Luna. XX Peter

Hoi Luna, ik wil je heel erg bedanken voor onze sessie van vanochtend. Het deed heel erg veel met me, de emoties en energieën raasden door mijn lijf. Zoals vanochtend ben ik er nu nog een beetje sprakeloos van. Ik kan niet precies omschrijven hoe alles gebeurde en wat er precies gebeurde, maar ik voel een enorme verandering. Ik ben erg blij dat ik mij zo opengesteld heb voor jou, en jouw liefdevolle energie en aanrakingen kwamen diep bij mij binnen.

Na de sessie was ik compleet uitgeput. Nu ben ik een beetje bijgekomen en voel de positieve energie door mijn hele lichaam stromen. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten maar had dit zeker niet verwacht. Dit was echt wat ik nodig had om een grote stap in de juiste richting te maken, ik voel weer liefde voor mijzelf en mijn leven, dit komt door jou.

Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten maar ik denk dat dat de komende dagen wel komt. Ook was het zo fijn om weer liefde van iemand te voelen na een lange tijd. Ik was vergeten hoe liefde voelde en dat heb jij bij mij teruggebracht. Ik ben nu extra gemotiveerd om nog meer aan mijzelf te werken en vanuit een positieve energie verder te gaan.

Nogmaals heel erg bedankt voor wat je voor me hebt gedaan Luna! Lieve groeten, T

Dag Luna. Ik heb nog steeds een big smile op mijn gezicht. Ik heb je leren kennen als een liefdevolle vrouw met een warme uitstraling, die haar vak op een professionele manier uitvoert. Ik wil je hiervoor alsnog middels dit mailtje extra bedanken. Je bent aanbevelingswaardig. Met vriendelijke groet J 

Goedemorgen Luna, Dank je wel voor de mooie sessie van gisteren. Ik heb het als heel mooi, puur en open ervaren. Liefs, E

Hello Luna: Thank you very much for a very, very pleasant and fulfilling session last week. You do wonderful things! See you again soon -- A

Beste Luna, Ik heb heerlijk genoten van jouw massage. Ik zit nu nog na te genieten. Je bent een prachtige lieve vrouw die weet wat ze doet en geeft. Heel bijzonder. Dank je wel en zeker tot ziens ;-) Lieve groet, W

Luna, wederom erg genoten van de massage steeds weer weet jij te verrassen. Niks moet bij een dergelijke massage maar wat er altijd volgt is een totale ontspanning en een zeer liefdevolle aanraking. Het vergeten van de hectiek van het dagelijkse leven en heerlijk tot rust komen... dat weet jij als geen ander te creëren.

Hoi Luna, Ik wil je nogmaals bedanken voor de massage die ik vandaag bij je mocht ondergaan. De massage was nog intenser als de eerste keer. Heb ervan genoten, je bent een lieve vrouw. Zodra ik zicht heb op mijn agenda begin volgend jaar, zal ik je weer benaderen om z.s.m. een afspraak te maken. Ik kijk er weer naar uit. Warme groet, K.

Rust, warmte, ontspanning, tederheid, liefdevolle aanraking tot in de ziel, heling, geborgenheid. Dat is wat ik bij jou, na een lange zoektocht, gevonden heb... Beetje onwennig en spannnend die eerste keer, maar jij stelde me al snel op mijn gemak en nam me mee naar hogere sferen. Dankjewel Luna dat je voor deze fantastische ervaring! Liefs, Hans

Dear Luna, Thanks again for a nicely warm and lovely massage. I am still feel the warm, the heart and the soul connection. And I almost cannot wait for when we can meet again. Kind regards, J.

Hoi Luna, Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de sessie van gisteren. De warme ontvangst, het verbindende ritueel, de heerlijke massage, alles voelde en voelt nog steeds goed. Hartelijke groet, Peter

Hallo Luna, Fijn mens ben je met een fijne energie en dat maakt je natuurlijk uitermate geschikt voor zoiets als dit. Je doet het met veel plezier en dat straalt er vanaf. Nogmaals bedankt voor je massage.

Hallo Luna, Ik wil je graag nog een keer zeggen dat ik heb genoten van onze avond. Voor mij was het bijzondere ervaring en het heeft me veel goeds gedaan. Het was fijn om met jou contact te hebben en je bent een lief mens. Dank je wel! Groet en liefs

Lieve Luna, Ik vond het gisteren een heerlijke ervaring. De liefdevolle massage heeft mij erg goed gedaan. Jij weet iemand echt op zijn gemak te stellen. Ik vond het ook fijn met jou open te kunnen praten. Dat ging vanzelf. Ik kom graag weer. Geniet van je weekend! Warme groeten X.

Namasté Luna, Wat ik vanmorgen niet tegen je durfde zeggen, maar nu wel (veilig vanachter m'n computer :)): Je bent een prachtige natural beauty zonder poespas en ego. Het was heel fijn om bij jou te zijn. Dank je wel voor je liefde, aandacht en dat je me accepteerde zoals ik ben. XX Rick

Ik heb genoten van de tijd met jou samen vanmorgen. Ik voelde me goed tijdens en na afloop. Je aanraking is bijzonder prettig, telkens waanneer je met je handen vanaf mijn middel naar mijn schouders streek, voelde ik de energie in mij stromen. Ik heb er intens van genoten. Je ziet mij nog wel eens terug. Liefs, O

Lieve Luna, Vorige week heb je mij ontvangen en voor het eerst kennis laten maken met tantra. Ik heb hiervoor zoals ik je vertelde ervaring gehad met Reiki maar dit was anders en veel intenser (lees vooral de energie en hoe ik m'n chakra's voelde stromen). Zowel mijn keel hart en chakra voelde ik op een aparte manier stromen en dan vooral mijn hart. Ook rond mijn buik en eerste chakra die voelde ik vooral onderweg terug naar huis. Ik leek wel een opgeladen batterij :-) Deze ervaring voelde goed aan warm, welkom en vertrouwd. En om precies te zijn blessed/bliss die je meekrijgt als cadeau :-) bedankt daarvoor. Ik vind jou ook communicatief er goed je stelde me erg op m'n gemak. Jouw energie is fantastisch en dat mag je gerust weten dat is mij het meest bijgebleven en vooral de warmte bij het openen van de hartchakra. Daarbij ook de liefdevolle zachte touch het is gewoon een gave die je hebt Luna :-). Kortom het was een zeer unieke ervaring. Liefs, B

Lieve Luna, Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de bijzondere, prettige ervaring die jij mij vandaag gegeven hebt. Even had ik de spanning die ik als muzikant voel als ik het podium op ga, gezond spannend zeg ik altijd, benieuwd hoe het zal gaan. Bij de intieme sessie op de mat lag ik direct op mijn gemak en zweefde weg door jouw liefdevolle aanrakingen. Heel bijzonder... Daarna ben ik in alle rust (met weinig file) naar huis gereden, genietend van de invallende duisternis en nagenietend van de sessie. Dat gevoel wil ik weer ervaren... dus wil ik graag een nieuwe afspraak voor een massage. Ik las op je site over de Sacred Touch. Het lijkt mij wel wat om deze ook in mijn relatie toe te passen. Volgens mij vind iedereen het prettig om op deze respectvolle wijze aangeraakt te worden. Ik zou dan graag die sessie doen, als jij oké bent, natuurlijk. Ergens begin april? Je bent een lieve, warme en mooie vrouw! Nogmaals bedankt en tot ziens, Lieve groet, H 

Hai Luna, Waarschijnlijk hoor je dit vaker, maar ik wilde je even laten weten dat ik het enorm fijn heb gehad tijdens de sessie. Ik kwam misschien gespannen over maar dit was gezonde spanning ,je heb mij veel vertrouwen gegeven waardoor ik mij over kon geven aan je en extra kon genieten van de warmte en liefde die je door je massage en strelingen overbracht, ik hoop dat ik het goed omschrijf. Het heeft een positieve verandering gegeven voor mij en vandaag voor het eerst sinds het begin van de scheiding dat ik daar niet meer aan gedacht heb en alleen maar aan gister denk het is net of ik het gedroomd hebt. Ik kan deze gevoelens aan niemand anders kwijt daarom schrijf ik dit aan jouw, misschien vindt je dat ik overdrijf maar ik bedoel het goed. Ik ga proberen zo snel mogelijk weer eens een afspraak met je te maken en dan voor 2 uur want 1,5 uur gaat enorm snel om als ik me op mijn gemak voel. Ik hoop tot snel, kus C

Hallo Luna, Wat heb ik een bijzondere belevenis ondergaan, gistermiddag in jouw mooie Tantra tempel. Ik was op je site terecht gekomen en deze sprak me enorm aan, de afspraak was erg snel gemaakt en toen kwamen de zenuwen... Altijd weer spannend zo'n eerste ontmoeting. Nerveus en zenuwachtig maar tegelijkertijd ook erg spannend en bijzonder. Toen ik aanbelde en jij me begeleide naar binnen was het ijs snel gebroken, je verstaat de kunst om iemand snel op zijn gemak te stellen. Zo relaxt, gelijk zoveel aandacht, een luisterend oor en zo fijn om jou te horen vertellen, alleen dit was al heel indrukwekkend.... Daarna begon het echte genieten, jouw handen om contact te maken, de muziek op de achtergrond in je mooie en warme tempel. Ik heb geprobeerd me over te geven, (dat zal de volgende keren nog beter gaan) en dat is aardig gelukt. Ik heb een reis gemaakt, voor mijn gevoel "between heaven and earth". Na afloop heb ik echt even tijd nodig gehad, en ook gekregen, om terug te landen op aarde. Wat een ervaring. We hebben nog even gesproken over de ervaring die ik had gehad en ook toen voelde ik me zo ontzettend goed en op mijn gemak bij jou, het voelde alsof ik je al heel lang kende. HEERLIJK en zo'n ontzettend GOED GEVOEL.! Op de terugweg naar huis zat ik te stuiteren van de positieve energie en die voel ik ook nu nog, ben benieuwd hoe lang dit aanhoudt. Eén nadeel....je bent verslavend..!! Ik hoop dat er nog vele, vele sessies zullen volgen. Dikke kus en een grote knuffel voor jou. TOT GAUW... xx, J

Hallo Luna, Heb ik nu goed gezien en begrepen dat je weer begonnen bent met Tantra-massages ? En in Leiden ? Het is lang geleden dat ik bij je was in Noordwijk , maar denk best nog vaak aan hoe fijn het was. Heb daarna eigenlijk nooit meer zoiets moois kunnen vinden. Warme groet, T

Hi Luna, dank je voor de heerlijke massage van gisteren. Het was weer superfijn als vanouds. Wat ben ik blij dat je weer bent begonnen met masseren. Zeven maanden zonder jouw liefdevolle aanraking is té lang geweest :-). Ik mail je volgende maand voor een nieuwe afspraak. Tot dan! Hartelijke groet, B.

Heel veel dank voor de geweldige massageervaring van twee week geleden. Ik was en ben nog steeds in bewondering van je deskundigheid maar ook met de liefvolle energie waarmee je dat overbrengt. Johan

Goedemorgen lieve Luna, Ik wil je graag nog even bedanken voor de warme ontvangst en heerlijke ervaring die je me hebt gegeven. Ik heb de rest van de dag op wolken gelopen en ben heerlijk lepeltje lepeltje in slaap gevallen. Het was fijn om in jouw gezelschap te zijn! Groet, Marius *** Hallo Luna, Je mag mijn reactie op je website zetten hoor. Mooi werk mag doorverteld worden toch. Fijn weekend en mogelijk tot een volgende keer.

Vanaf de eerste minuut was er sprake van vertrouwen en wederzijds respect en geen enkele blokkade om mij voor een liefdevolle Intuïtieve Tantramassage op een mat op de grond bloot te geven. Na de sessie (van 2 uur) was het nagenieten van een WOW gevoel :-) Tot ziens bij een volgende sessie. :-)

Dag Luna, Dank voor de sessie van gisteravond. Ik voel het nog na-tintelen. Ik heb er energie van gekregen. Wat aanraking al niet kan doen, zoals je zelf zei. Je hebt bij mij de juiste snaren geraakt om weer tot leven te laten komen wat te lang op de achtergrond was geraakt. Je wist mijn vertrouwen te wekken om dit te laten gebeuren. Daar ben ik je dankbaar voor. Liefs, O

Beste Luna, Ik wilde je nog hartelijk danken! Ik heb vorige week nog lang met mijn hoofd in de wolken gelopen! Ik voelde me vrijer, opgewekter en met meer zelfvertrouwen. Dat heeft meteen ook doorgewerkt in een mooi, energiek en liefdevol weekend! Dank voor het vertrouwen, de warmte en het veilige gevoel! Hopelijk mag ik in de toekomst nog eens een afspraak bij je maken! Hartelijke groet, Paul

Lieve Luna, graag wil je op de hoogte brengen van het feit dat mijn leven een andere wending heeft gekregen na mijn sessies met jou drie maanden geleden. Ik heb mijn hart gevolgd en een belangrijke beslissing genomen en inmiddels is mijn leven in een soort flow gekomen. Of dat met jouw sessie te maken heeft weet ik natuurlijk niet, maar het blijft wel heel bijzonder. Dat wilde ik je graag laten weten. Als ik er aan toe ben maak ik weer een afspraak met je om een nieuw duwtje in de goede richting te krijgen. Dank je wel! Een hele dikke hug van J.