Hoe ik seksueel in mijn kracht ben gaan staan...

De afgelopen jaren heb ik een succesvolle Tantrapraktijk opgebouwd, waarin ik veel mannen heb laten kennismaken met Tantra. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik moest van ver komen, want mijn vrouwelijke seksuele kracht zat diep weggestopt.

Door intimiteit en seksualiteit op een liefdevolle manier te leren beleven, heb ik niet alleen mijn zelfwaardering en zelfvertrouwen teruggevonden, maar ook mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. Hierdoor is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Van een onbeduidend muisje ben ik uitgegroeid tot zelfbewuste vrouw en een succesvolle ondernemer.

Mijn proces van bewustwording en persoonlijke groei kreeg een enorme impuls, toen ik me op het pad van Tantra begaf. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor positieve invloed liefdevolle intimiteit op mijn leven had.

De gesloten bloem die ik was, opende zich. Ik schudde de onzekere gedachten en ontevreden gevoelens van me af en ging in mijn kracht staan. Nu heb ik een goedlopende Tantrapraktijk en help ik andere mensen op hun pad van ontdekking, heling en groei.

Waar kwam mijn onzekerheid vandaan?
Mijn moeder heeft een behoorlijke stempel gedrukt op de ontwikkeling van mijn vrouwelijkheid en seksualiteit. Of beter gezegd, op de onderdrukking ervan. Als klein meisje liep ik namelijk altijd met een jongens koppie rond; ik mocht mijn haar niet laten groeien. Later wel, onder de voorwaarde dat ik het in vlechtjes zou dragen. Om de een of andere reden mocht ik mijn aantrekkelijke kant niet ontplooien. Hierdoor werd ik onzeker naar jongens toe. Als het al lukte om intiem contact te hebben, dan vaak maar voor één nacht. De jongens dropen teleurgesteld af en ik bleef alleen achter.

Extase
Tot ik een zeer leuke en aantrekkelijke man tegenkwam. Bij hem gingen de pannen van het dak, niet één keer maar meerdere keren per dag. Wat was het verschil? Hij vond mij niet alleen aantrekkelijk, hij stroomde ook over van liefde voor mij. Alles aan mij vond hij geweldig. Zo kon ik stukje bij beetje de onzekerheid over mezelf loslaten. Kennelijk was ik wel leuk, mooi en meer dan de moeite waard! Hoe fijn! De liefde in combinatie met de seksuele energie bracht me vaak in extase: tijdens een heerlijke vrijpartij zweefde ik rechtstreeks naar de zevende hemel.

De ontdekking van Tantra
Toen iemand mij jaren later op een verjaardagsfeestje wees op het bestaan van Tantra ging er een schok door me heen. Ik voelde dat er vanbinnen een knop omging. Thuisgekomen dook ik direct de wereld van Tantra in: één groot feest der herkenning. Het beschreven proces vertoonde grote raakvlakken met mijn ervaring van de jaren daarvoor. Bewuster in het leven gaan staan door liefdevolle intimiteit en seksualiteit, het helen van onverwerkte pijn door tedere aanraking, het hervinden van zelfliefde door het diep bevredigend contact met een ander. De puzzelstukjes van mijn leven vielen op de juiste plek. Er kwam niet alleen begrip, maar ook vergeving. Wat een bevrijding!

Dankzij Tantra doorgrondde ik in één keer het proces waarin ik mij had bevonden: het proces van onderdrukking naar bevrijding, van afwijzing naar waardering, van onvrede naar voldoening, van angst naar liefde.

Graag wil ik mijn ervaring met jou delen en jou helpen je (seksueel) voor te bereiden op de ontmoeting met jouw tweelingziel. Dit doe ik middels de e-cursus - die GRATIS is bij een membership van het DATING PLATFORM. En ik geef SEXUAL HEALING, individueel en in een groep. 

Liefdevolle groet, Luna Magdalena ♥