TANTRA ACTIVATIE - 6 energietransmissies

een energetische voorbereiding op de beoefening van Tantra

Wil je zelf -individueel of samen met je partner- aan de slag met Tantra en heb je een aanmoediging nodig?

De Tantra Activaties zijn een energetische voorbereiding op de beoefening van Tantra. Het is een hulpmiddel om je hart te openen en je wezen te vullen met liefdevolle energie en compassie. Het zal je helpen je ware partner (soulmate) te vinden en - als je al een partner hebt - zal het je relatie versterken.

De Tantra Activatie bestaat uit 6 energietransmissies, die zorgen voor een energetische boost waardoor je seksleven naar een hoger niveau getild kan worden.

De Tantra Activatie is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn en zelf het gevoel van Tantra willen ervaren, maar ook voor mensen die een zetje in de rug nodig hebben voordat ze hun eerste echte stappen gaan zetten op het Tantrapad.

Krachtige energietransmissies 

Tantra Activatie bestaat uit 6 krachtige energietransmissies, die als MP3 bestand beschikbaar zijn in de vorm van geënergetiseerde stilte. Ze zijn eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Een activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke activatie energetisch is vastgelegd.  

Een Activatie geeft je energiesysteem een impuls. Je energiesysteem is de basis van waaruit de fysieke realisatie kan plaatsvinden.

6 Energietransmissies:

Hart Activatie

De Hart Activatie opent je hart, waardoor de liefde gaat stromen; liefde voor jezelf, voor je naasten en voor alles wat leeft. De Activatie helpt je liefdevoller en milder met jezelf en anderen om te gaan.

Seks Activatie

Deze Activatie brengt je seksuele energie tot leven en maakt de zin in seks in je wakker. De verbinding tussen seks en hart wordt hersteld, waardoor je je seksualiteit zult ervaren vanuit liefdevolle verbinding.

True Love Activatie

Deze Activatie zal je helpen je ware partner (soulmate) te vinden.  Als je je echte partner al hebt gevonden, draagt de Activatie bij aan de versterking van je relatie. Ook zullen alle onnodige zaken opgeruimd worden om meer "één" te kunnen zijn met je (toekomstige) partner.

Rozekwarts Activatie

Rozenkwarts wordt ook wel de "Liefdessteen" genoemd en werkt op het Hartchakra. Met deze Activatie word je omhuld met de liefdevolle energie van Rozenkwarts. Een heerlijke Activatie om te doen voordat je de liefde gaat bedrijven.

Een voorproefje

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie overdracht middels een MP3 bestand werkt, probeer dan eens de gratis Hart Activatie uit. Hier gratis te downloaden ↓

Ga rustig zitten en zet het MP3 bestand aan. Voel wat het met je doet...  

Eenvoudig bestellen

Tantra Empowerment kost €50,00. Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Creditcard | Bancontact. 

Na betaling zijn de Activaties meteen als download beschikbaar. 

Hoe werkt het?

De Activaties kun je individueel doen, of samen met je partner. Start altijd met de Hart Activatie. De verdere volgorde maakt niet zoveel uit. Doe ze niet allemaal op 1 dag. Je voelt zelf wanneer je weer klaar bent voor een volgende Activatie.

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerst (voor welke Activatie dan ook) met je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de Activatie in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Activatie gestart.
 • Spreek de intentie uit om de Activatie tot stand te brengen.
 • De Activatie komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de Activatie met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de Activatie werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De Activatie is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!

Disclaimer

Deze Energietransmissies zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Onderga de Empowerment alleen als je psychisch en emotioneel stabiel bent, goed geaard bent en enige mate van spirituele ontwikkeling hebt.

Herroepingsrecht

Als je het Empowermentpakket hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.