SINGLE COACHING plus - men only

ZIJN wie jij werkelijk bent (man 40+)


Wil jij jouw ware liefde vinden? Zorg er dan voor dat je bent wie je bent; eerlijk, open en oprecht. In deze sessie help ik je weer te verbinden met je gevoel en met je ware zelf. Want daarin schuilt je ware kracht en wijsheid. Als je verbonden bent met je authenticiteit, dan kun je je op een nieuwe manier gaan verbinden met anderen. Geen toneelspel meer, geen angst en beven meer, maar eerlijk en echt, vol zelfliefde, zelfvertrouwen, wijs en liefdevol.

Je krijgt van mijn GEEN tips en tricks voor een geslaagde date. Ik leer je geen trucje, maar laat je in de sessie zelf ervaren wat het is om dichter bij je gevoel te komen. Je zult veranderen in iemand die bewust in het leven staat, van zichzelf houdt, in contact staat met zijn ziel en vanuit het hart verbinding kan aangaan. Dit is de basis om je WARE liefde, je soulmate, te vinden. 

Het uiteindelijke doel is om een ZELFBEWUSTE, LIEFDEVOLLE & GEHEELDE man te worden. Want een fijne relatie hangt af van wie je bent. Als je als persoon ten goede verandert, verandert je liefdesleven automatisch mee.  

Wat kun je verwachten?

Gesprek
De sessie begint met een gesprek over jou en je leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele (seksuele/relatie) levensvraagstukken komen aan bod. Wat er in het gesprek besproken wordt laten we afhangen van het moment, hoe je je voelt en wat er speelt in je (liefdes)leven.

Tantramassage
Na het gesprek gaan we over tot de tantramassage. Je zult door de aanraking gevuld worden met liefdevolle energie en de zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen.

Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je mee stromen in plaats van controleren. 

In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

De ZELFBEWUSTE, LIEFDEVOLLE & GEHEELDE man

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en onbevangen man.

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid.

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man is geïnteresseerd in het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

Man is born as a seed; he can become a flower. It all depends on you, what you do with yourself; it all depends on you whether you grow or you don´t. It is your choice - and each moment the choice has to be faced; each moment you are on the crossroads. ~ Osho ~

Voor welke weg kies jij?