PLUSpakket

kosten & werkwijze

PLUSpakket

€697 voor 7 maanden

✔ Membership voor 7 maanden (= gemiddelde duur zoektocht)
✔ Persoonlijke profielpagina
✔ e-cursus Tantra t.w.v. €97
        +
✔ Twee individuele sessies (Single Coaching of Sexual Healing)
        +
✔ e-cursus New Reiki + 3 e-inwijdingen t.w.v. €97
✔ e-cursus Kundalini Reiki + 3 e-inwijdingen t.w.v. €97

→ Betalen in 2 termijnen mogelijk

Inschrijven en opstellen profiel

Na je inschrijving vul je een vragenlijst in. Deze vragenlijst wordt later omgezet naar jouw persoonlijke profielpagina, dat op het afgeschermde deel van deze website komt te staan. Met de antwoorden op de vragen stel je je eigen profiel op. Presenteer jezelf zoals je bent en geef antwoord in de ik-vorm en in jouw eigen stijl van schrijven. Dan komt jouw energie het beste naar voren. 

Persoonlijke profielpagina

Ik check jouw vragenlijst en maak handmatig voor jou een persoonlijke profielpagina aan. Deze pagina komt op het afgeschermde deel van deze website te staan en is alleen toegankelijk voor members. Je foto komt ook op deze pagina. Binnen 2 werkdagen kun je je eigen pagina bekijken en dan gaat de zoektocht beginnen.

Twee individuele sessies

In de tweede en vierde maand van je membership krijg je een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor een Single Coaching of een Sexual Healing. Jij bepaalt zelf wat jij nodig hebt en waar je voorkeur naar uitgaat. De afspraak voor een sessie vindt plaats in mijn tantrastudio in Leiden (vlakbij CS).

De zoektocht

De uitdaging voor jou nu is om vertrouwen en geduld te hebben... De vraag is namelijk of je tweelingziel al in het bestand staat of dat je nog even zult moeten wachten. Jouw tweelingziel wordt, net als jij, gestuurd door het universum om zich in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. 

Ben jij er klaar voor?