Oefening VOELEN wat je wenst

Bij het inbeelden van je wens of droom, is het niet alleen belangrijk om een beeld te vormen waarin je je droom vervult, maar om ook een gevoel van dankbaarheid in je hart te nemen voor het hebben en vervullen van deze droom. 

Het gaat dus in wezen niet om wat je wil, met je verstand, en je dit in te beelden, met je verstand. Je moet het ook VOELEN, echt voelen en geloven met heel je hart dat je droom al verwezenlijkt is, en vervolgens die dankbaarheid imiteren met een grote glimlach op je gezicht. 

Als je het fijne gevoel hebt, zet dan meteen je wijsvinger op je duim (mudra). Je geeft nu aan je onderbewustzijn mee dat deze mudra overeenkomt met jouw verlangen. Je kunt 's avonds voor het slapen gaan en als je wakker wordt (en zo vaak als je wilt) deze mudra maken om je verlangen te activeren.

Je kunt deze oefening doen op het nummer Awa Awa van Wes. Op dit nummer spreek ik altijd mijn wens uit naar het universum. Ik zie en voel dat het al zo IS. De tranen springen me dan meestal in de ogen. Het werkt zeer krachtig. Je kunt hem hieronder downloaden: