e-cursus NEW REIKI

Geef je spirituele ontwikkeling een boost!

In deze e-cursus word je ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Je leert hoe je snel en eenvoudig jezelf en anderen kunt healen. Persoonlijk én op afstand, zonder toeters en bellen, gewoon met een knip van de vinger.

Door de REIKI inwijdingen lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller door het leven zult gaan.

GRATIS bij je membership t.w.v. €97 (in de vierde maand)

inclusief drie e-inwijdingen - MP3 download

NEW Reiki is voor beginners én gevorderden!

Een nieuwe vorm van Reiki

Het is een nieuwe vorm van Reiki: New Reiki, die eenvoudig en krachtig is. Het is een nieuwe en snelle manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel.

Omdat het een eenvoudig systeem is om te leren en door te geven, is de cursus online te volgen. Een persoonlijke inwijding en uitgebreide opleiding zijn niet meer nodig...

Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. Reiki is dus universele levensenergie.

Alle mensen beschikken over universele levensenergie, want deze krijg je bij de geboorte mee. In deze westerse wereld raken we in de loop van ons leven verder van onze natuur verwijderd. Het kanaal waar de Reiki-energie doorheen stroomt, slibt langzaam maar zeker dicht, waardoor doorgeven van energie niet meer mogelijk is. Met een Reiki inwijding wordt dit kanaal weer geopend.

Reiki inwijding

Iedereen kan Reiki energie doorgeven. Je hoeft alleen een inwijding te ondergaan en daarna kun je je handen gebruiken of je intentie om de levensenergie aan een ander (of jezelf) over te dragen. Met een inwijding wordt de energiefrequentie in je systeem verhoogd om een volgend niveau in spirituele groei te bereiken.

Met een Reiki inwijding wordt het doorgeefkanaal voor de Reiki energie geopend; de Sushumna nadi. Dit is het centrale energiekanaal (meridiaan) dat langs de ruggengraat loopt. Dit kanaal heeft meerdere knooppunten, de chakra's. Elk chakra heeft zijn specifieke eigenschappen en bijbehorende levensgebieden. 

Het grote gevolg van het openen van het doorgeefkanaal is dat de energie makkelijker langs jouw chakra's kan stromen, waardoor alle levensgebieden aangeraakt en geactiveerd worden. Hierdoor gaat een proces van heling van start.

Na een Reiki inwijding kun je niet alleen energie doorgeven om jezelf en anderen te helen, maar vooral krijgt je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

De cursus bestaat uit 4 weken:

 1. Welkom
  Les 1: Over Reiki
  Les 2: Aura en Chakra's
  Les 3: De Ziel
 2. Inwijding level 1
  Les 4: Zelfbehandeling en behandeling van anderen
 3. Inwijding level 2
  Les 5: Behandelingen op afstand
  Les 6: Oefeningen en meditaties
 4. Inwijding level 3
  Les 7: Pad van Heling
  Les 8: Inwijdingen geven

Wat krijg je allemaal

 • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden
 • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst, verdriet, etc.
 • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
 • Informatie over het pad van heling (wat staat je te wachten, waar moet je rekening mee houden)
 • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
 • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
 • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
 • Je leert om New Reiki I, II en III door te geven aan anderen
 • Drie audio inwijdingen (MP3 met geënergetiseerde stilte) die je op je eigen tijd kunt doen; af te luisteren op je mobiel, je tablet of pc 

Drie e-inwijdingen (MP3)

New Reiki kent 3 levels van inwijding. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. 

Level 1

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Level 2

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Level 3

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Geënergetiseerde stilte

De inwijdingen zijn als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De inwijding duurt ongeveer 10 minuten.

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Hoe werkt het?

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerstmet je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de inwijding in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Inwijding gestart.
 • Als je er klaar voor bent spreek je de volgende intentie hardop uit:
  "Ik ben nu klaar om New Reiki level [..] te ontvangen die door Luna Magdalena is voorbereid".
 • De inwijding komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de inwijding met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de inwijding werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De inwijding is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!