Vind je tweelingziel met de Wet van Aantrekking

10-04-2023

De Wet van Aantrekking is niet alleen een theoretisch concept, waarbij je bepaalde stappen dient te zetten om de wet voor je te laten werken. Het werkt ook andersom. De Wet van Aantrekking is een gevolg van wie jij bent en hoe je in het leven staat. En dat zal ik uitleggen.

Wellicht weet je dat jouw lichaam voor 50 - 70% uit water bestaat. Maar weet je ook dat je voor 100% uit universele levensenergie bestaat?! De Wet van Aantrekking resoneert met deze levensenergie. Als de universele levensenergie zuiver is en volledig door jou heen kan stromen, dan is de positieve werking van de Wet van Aantrekking groot. Maar op het moment dat er blokkades zijn - bijvoorbeeld pijn, trauma's, onverwerkt verdriet - dan stagneert de energie, wat betekent dat de Wet van Aantrekking weliswaar werkt, maar niet optimaal en volledig. Logisch toch?

Heling en opschoning
Het is daarom noodzakelijk dat je jezelf gaat helen en opschonen. Het weghalen van blokkades zorgt ervoor dat de levensenergie vrijelijker kan doorstromen, waardoor de Wet van Aantrekking sterker en sterker wordt. En op een gegeven moment er zelfs voor kan zorgen dat alles aangetrokken wordt wat je maar wenst.

Jezelf leren kennen
Zijn de blokkades grotendeels weg en de energie stroomt onbelemmerd door je heen, dan kan de Wet van Aantrekking bewust in werking worden gezet. Jouw tweelingziel heeft dezelfde energie, dezelfde eigenschappen, dezelfde constitutie als jij hebt. Dat wil zeggen dat je je tweelingziel kunt gaan aantrekken door inzicht te krijgen in jezelf. Door jezelf te leren kennen - en jezelf te accepteren en lief te hebben - zul je automatisch je tweelingziel aantrekken.

Masterclass
In de MASTERCLASS (online 4 lessen of 1 live class in Leiden) help ik je met een concreet 4 stappenplan om met de WET van AANTREKKING je tweelingziel te vinden. 

In de MASTERCLASS wordt je bij de hand genomen om stap voor stap aan jezelf te werken, blokkades te slechten, jezelf lief te hebben en inzicht te krijgen in jezelf, om je tweelingziel te kunnen aantrekken.

Het is tijd om samen met jouw tweelingziel het pad van Liefde te gaan bewandelen.