CONTACT MET JE ZIEL 

Activatie & Oefening

Met deze Activatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. Hierdoor kun je meer in vertrouwen en overgave gaan leven. Hoe meer de ziel zich kan settelen in jouw systeem, hoe meer je in de flow van het leven komt en die dingen kunt gaan doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

De Activatie is een krachtige energietransmissie, die als MP3 bestand beschikbaar is in de vorm van geënergetiseerde stilte. De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Geënergetiseerde stilte

De Activatie is als MP3 beschikbaar in de vorm van geënergetiseerde stilte. Hij is eenvoudig - op je eigen tijd- af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Een Activatie is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke Activatie energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de Activatie op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Hoe werkt het?

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerst (voor welke Activatie dan ook) met je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de Activatie in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Activatie gestart.
 • Spreek de intentie uit om de Activatie tot stand te brengen.
 • De Activatie komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de Activatie met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de Activatie werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De Activatie is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!

Oefening die je helpt het contact met je ziel te versterken:

Ga in rust. Denk niet meer, maar observeer met je hoofd. Gewoon volgen wat langskomt in je hoofd, zonder erop door te denken, zonder het vast te houden. Als je naast het denken ook meer en meer bewust leert observeren in gedachten, dan gaat het je steeds makkelijker af.

Ga na een tijdje met je aandacht naar je gevoel, naar dat wat je voelt. Laat het zijn, ga er niet op in, houd het niet vast. Alles komt en alles gaat. Adem rustig door, diep in je buik.

Probeer dieper in je gevoel te zakken, dieper en dieper. Als het goed is, wordt het steeds lichter en fijner vanbinnen. De zwaarte van het aardse bestaan lost voor even op. Oberveer dit gevoel, geniet ervan in stilte.

Als je je hierin traint en makkelijker in deze verlichte staat van zijn terecht kunt komen (het gevoel van de ziel), stel dan eens een vraag. Misschien krijg je antwoord via een woord, een beeld, een gevoel. Wees na de meditatie ook extra alert op aanwijzingen die op 'toevallige' manieren tot je kunnen komen: een belletje of appje van iemand, een programma op televisie, een passage in het boek dat je leest, etc.

Het diepe en verlichte gevoel is het gevoel van de ziel. Toevalligheden (synchroniciteiten) zijn aanwijzingen van de ziel. Train jezelf hierin, zie ze en doorgrond ze.

Train je intuïtie door vaker op je gevoel af te gaan. Dit is de directe communicatie met de ziel. Het innerlijke weten, het diepe weten dat vanbinnen zit. Door niet alles met behulp van het verstand te besluiten (rationeel), maar ruimte te geven aan je gevoel, krijgt de ziel steeds meer invloed op jouw leven. Dit kun je op elk moment van de dag doen, bij elke keuze die je moet maken. Gewoon proberen!