BASISpakket

kosten & werkwijze

BASISpakket

€33 per maand

✔ Maandelijks membership
✔ Minimaal 3 maanden tot wederopzegging 
✔ Persoonlijke profielpagina
✔ e-cursus Tantra t.w.v. €97

→ 33% korting op de 1e maand

Inschrijven en opstellen profiel

Na je inschrijving vul je een vragenlijst in. Deze vragenlijst wordt later omgezet naar jouw persoonlijke profielpagina, dat op het afgeschermde deel van deze website komt te staan. Met de antwoorden op de vragen stel je je eigen profiel op. Presenteer jezelf zoals je bent en geef antwoord in de ik-vorm en in jouw eigen stijl van schrijven. Dan komt jouw energie het beste naar voren. 

Persoonlijke profielpagina

Ik check jouw vragenlijst en maak handmatig voor jou een persoonlijke profielpagina aan. Deze pagina komt op het afgeschermde deel van deze website te staan en is alleen toegankelijk voor members. Je foto komt ook op deze pagina. Binnen 2 werkdagen kun je je eigen pagina bekijken en dan gaat de zoektocht beginnen.

De zoektocht

De uitdaging voor jou nu is om vertrouwen en geduld te hebben... De vraag is namelijk of je tweelingziel al in het bestand staat of dat je nog even zult moeten wachten. Jouw tweelingziel wordt, net als jij, gestuurd door het universum om zich in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. 

Ben jij er klaar voor?