ACADEMIE

vind je tweelingziel en wees seksueel klaar voor de ontmoeting

E-CURSUS TANTRA

GRATIS bij elk membership van het DATING PLATFORM t.w.v. €97

Bijna 10 jaar heb ik een goedlopende tantra- en coachingspraktijk gehad. Graag wil ik mijn tantra- en levenservaring met jou delen in de e-cursus Tantra om jou (seksueel) voor te bereiden op de ontmoeting met jouw tweelingziel / soulmate.

Op een toegankelijk manier maak je kennis met de grondbeginselen van liefdevolle intimiteit en heilige seks. De e-cursus is enerzijds bedoeld om de schroom van je af te gooien en seksueel klaar te zijn voor je tweelingziel, anderzijds om jou zinvolle opvattingen over het leven te geven. 

Alles wat ik in de cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. Er zijn dan ook autobiografische elementen in verwerkt.

*** De e-cursus is GRATIS bij het membership van het SPIRITUEEL DATING PLATFORM ***

SEXUAL HEALING

Wees seksueel klaar voor de ontmoeting met je tweelingziel / soulmate

Kies jij voor healing in een groep of liever individueel?

ONLINE GROEPSHEALING

heling van je seksualiteit

Wil jij je seksualiteit vrijer beleven? Regelmatig geef ik een online groepshealing waarin je seksualiteit wordt ontdaan van normen, waarden, taboes en beperkende overtuigingen door o.a. kerk en opvoeding. In een gechannelde energietransmissie krijg je een individuele healing door de spirit world. Daarna voel je je lichter, je bent letterlijk bevrijd. Gevoelens van vreugde en geluk kunnen (weer) door je heenstromen. Life is worth celebrating!

SEXUAL HEALING

individuele sessie

Ervaar je lichamelijke spanning en stress, ben je ver van je gevoel verwijderd geraakt, zijn er (seksuele) blokkades of trauma's of herken je angst, heb je moeite met intimiteit, heb je dilemma's door een beladen en negatieve seksuele opvoeding, voel je dat het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk zal zijn... 

WET VAN AANTREKKING

Vind je tweelingziel met het 4-stappenplan van de Wet van Aantrekking

Voel jij het intense verlangen om je tweelingziel te vinden? Je ware liefde? Je gelijkgestemde zielspartner? In een MASTERCLASS van 4 online lessen of in een live class in Leiden, help ik je om met het concreet 4-stappenplan van de Wet van Aantrekking je tweelingziel te vinden. 

Kies jij voor begeleiding in een groep (online of live) of liever individueel?

MASTERCLASS

online (4 lessen) of liveclass (1 dag)

Voel jij het intense verlangen om je tweelingziel te vinden? Je ware liefde? Je gelijkgestemde zielspartner? In een MASTERCLASS van 4 online lessen of in een live class in Leiden, help ik je om met een concreet 4-stappenplan je tweelingziel te vinden.

MENTORING

individuele sessie

In een individuele mentoring gaan we de diepte in en zoomen we in op waar jij staat in het 4-stappenplan van de Wet van Aantrekking. Welke blokkades en oude pijn moeten nog opgeruimd worden? Hoe is het gesteld met jouw positieve mindset? Je krijgt verhelderende inzichten en je gaat als een positief getransformeerd mens naar huis.